G16-laget seiret igjen

Guttelaget lå under to ganger, men vant 3-2 mot Lyn.

Tross en litt treg start på kampen preget av høye skuldre vant guttelaget vårt både andre omgang og kampen mot Lyn 3-2.

Vil du følge yngreskampene direkte? Følg utviklingssiden vår på Facebook!

Lyn spilte fin fotball i starten av kampen som bød på hodebry for forsvaret og keeper Eirik Halvorsen. Dette resulterer i en fin scoring av Lyn som går opp i ledelsen 1-0. Gutta jobber på og klarer å produsere noen gode sjanser, men  mister ballen altfor lett i angrep.

En bestemt dommer blåser høyt og tydelig i fløyta og viser spillere fra begge lag det gule kortet og veien til benken. I G16 Interkrets må man sone 5 minutter for gult kort.

Guttelaget

I pausen får gutta klare beskjed av  trener Dan-Atle om hva som må endres på og hvordan fotballkamper skal vinnes. Sarpsborg går ut på banen mer konsentrert og gjør jobben.  Benjamin Hansen reduserer til 1-1 ved en nydelig kontring, assistert av Magnus Meyer.

Hjemmelaget begynner å spille fin fotball og dominerer kampen, men Lyn får tildelt en straffe og går igjen opp i ledelsen 1-2. Vi forsetter den gode trenden og utligner 17 minutter ut i andre omgang etter fantastisk spill.

Magnus Meyer scorer et kjempe fint mål etter å ha fått servert ballen av Ludvig Hauge. Gutta viser kraft og krigersk vilje og skaper mange fine muligheter. 10 minutter før slutt er Magnus Meyer nok en gang på farten og scorer det avgjørende 3-2 målet etter en flott prestasjon. Vi holder presset oppe og vinner til slutt.

Takk til alle som møter opp på stadion og heier oss frem. Neste helg skal gutta i ilden 2 ganger. Vi møter Vålerenga hjemme på lørdag og har en viktig NM kamp mot Ullern på søndag.

Annonse fra Eliteserien: