Poengdeling for G16

Det ble poengdeling da gutta spilte sin sjette seriekampen i interkretsen mot Follo på Stadion.

Kampen startet dårlig for hjemmelaget med mange personlige feil, dårlige pasninger og feil posisjoneringer som ga vår keeper Henrik Schjolden mye å gjøre allerede fra avspark. Follo bruker de sjansene de får servert og vi har mer en nok med å forsvare oss og skuffe unna de mulighetene bortelaget skaper. Etter 15 minutter går Follo opp i ledelsen med et flott skudd rett i det lengste hjørnet.

Gjorde bytter

På tampen av første omgang scorer Theo Calensiuc etter et flott forarbeid av Adrian Hansen og vi kan gå til pause med 1-1.

I DYTTEN: Oliver Sandtrø spilte kampen mot Follo. (Foto: Renate Schjolden)
I DYTTEN: Oliver Sandtrø spilte kampen mot Follo. (Foto: Renate Schjolden)

Trener Dan-Atle Grønn foretar noen bytter og omrokeringer i pausen som gjør at 08-gutta bryter spillet høyere opp på banen og vi har flere spillere tett rundt ballen. Dette resulterer i bedre spill og mer kontroll på kampen.

Mistet poengene på overtid

Iben Wettermark Bergenheim scorer på et nydelig langskudd og sender hjemmelaget i ledelsen 2-1. Det så ut til at vi skulle ta alle tre poengene i denne kampen, men Follo bryter et utspill 10 sekunder før slutt og sørger for poengdeling.

Så langt i serien ligger Guttelaget på 3 plass på tabellen før de møter Sprint borte på lørdag. Dan-Atle Grønn er godt fornøyd meg guttas innsats og synes de tar lett imot læring og viser god progresjon.

Annonse fra Eliteserien: