Styrte spillet, men tapte

Sarpsborg 08s damelag leverte en periodevis god forestilling mot Raufoss. Dessverre holdt det ikke til poeng.

Annonse:

Sarpsborg 08 tapte 0-2 hjemme mot Raufoss.

Kampen på Stadion startet i et rolig tempo. Det var jevnspilt og en del dueller sentralt, men det skulle kjapt vise seg at Sarpsborg 08 overtok kommandoen.

Skapte flere store sjanser

Med lynhurtige Julie Stafne ute til venstre og Henriette Strand på topp, skapte flere av Sarpsborg 08-angrepene trøbbel for Raufoss-forsvaret.

Spesielt farlig ble det da det ble slått over gjestenes bakre firer.

Både Strand og Stafne hadde muligheter før pause, dog uten å lykkes. 0-0 var pauseresultatet i en omgang Sarpsborg 08 var klart best.

Brant sjanse - så scoret Raufoss

52 minutter ut i kampen spilte Sarpsborg 08 seg fram til en kanonmulighet. Stafne satte fart ute til venstre før hun slo 45 grader ut i feltet. Henriette Stand bommet dessverre i det hun skulle avslutte, mens Bønøgård sleivsparket i bølge nummer to.

Slik straffer seg gjerne. Mot spillets gang tok nemlig Raufoss ledelsen i det påfølgende angrepet. Nora Bakke ble spilt fri i bakrom og løp seg fri fra Sarpsborg 08s stoppere. Alene med Barlund var hun sikker og trillet inn 0-1.

Presset på for utligning

Sarpsborg 08 presset på for en utligning, dog uten å skape det helt store.

0-1 skulle dessverre bli til 0-2 etter halvspilt andreomgang. Igjen var det Bakke som ble spilt fri i bakrom. Og igjen var hun iskald alene med Barlund.

08-jentene skapte to-tre gode sjanser på tampen av kampen, men det ble med sjansene.

Nora Bakke var kampens store spiller og ble til syvende og sist den store forskjellen på lagene.