Tok poeng i serieåpningen

Sarpsborg 08s damelag serieåpnet med 3-3 borte mot Skeid.

Det var likevel et poeng med bismak.

For Sarpsborg 08 hadde flere gode muligheter til å vinne oppgjøret i Oslo.

Skeid gikk rett i strupen på Mike Speights jenter og dunket inn 1-0 etter to minutter. Camilla Bønøgård, som ble signert på tampen av vinteroppkjøringen, svarte imidlertid raskt - 1-1 etter seks spilte minutter.

Smånervøse jenter

Sarpejentene virket noe preget. Det var litt høye skuldre og litt nervøsitet.

- Jeg syns vi do­mi­ner­te og var so­le­klart best i and­re om­gang, tross ut­vis­nin­gen og at det end­te uav­gjort, sier Speight til sa.no.

Etter 57 minutter tok Sarpsborg 08 ledelsen. Henriette Strand sendte de blåhvite opp i 1-2.

Kvarteret før slutt ble 1-2 til 2-2.

Møter Raufoss lørdag

Henriette Strand var likevel ikke ferdig. Like etter Skeids mål, scoret hun til 2-3. Skeid utlignet på nytt like etter.

Rett før slutt fikk Sarpsborg 08 Junette Handelsby utvist, men dominerte likevel de siste minuttene.

- Vi burde avgjort kampen, sier Speight.

Sarpsborg 08s første hjemmekamp for sesongen spilles på Sarpsborg stadion førstkommende lørdag klokka 15.00. Møt opp og støtt jentene mot Raufoss.