Tre sterke poeng for damelaget

Sarpsborg 08s damelag slo Kolbotn II 2-1 på Stadion.

Sarpsborg 08 startet kampen på Stadion klart best og var før pause det overlegent beste laget.

Mike Speights jenter radet opp flere gode muligheter, men det var først i det 39. minutt scoringen skulle komme.

Da ble Henriette Strand spilt fri i bakrom av Julia Arnesen. Sarpsborg 08s hurtige spiss parkerte Kolbotn-forsvaret, rundet keeper og dunket kula opp i nettaket.

Sarpsborg 08 gikk til pause med 1-0-ledelse, men det tok ikke lange tiden før Kolbotn reduserte. Gjestene satte 1-1 nesten rett etter sidebytte - direkte fra corner.

I en omgang der Kolbotn var mer med enn i første, var det likevel Sarpsborg som skulle ta med seg alle tre poengene.

Tre minutter før slutt viste Julie Stafne sin klasse. Etter en nydelig prestasjon, dunket hun inn seiersmålet og sikret de blåhvite tre viktige poeng.

Seieren sendte Sarpsborg 08 opp på 6. plass i 2. divisjon for kvinner.