«Doff» var god mot stjernene

Kristoffer Zachariassen mot Alex Song. Forskjellen kunne ikke vært større. Skulle man tro...

For i kampen mot Rubin Kazan viste Sarpsborg 08s nye midtbanespiller seg godt fram - igjen.

Annonse:
Med høy intensitet og en nydelig innlevelse i spillet, frustrerte fjorårets 2. divisjonsspiller på seg den ene verdensstjernen etter den andre.

- Det ble litt drittslenging

- Det ble litt drittslenging. Begge ville ha frispark, så det ble litt ampert, men etter kampen takket vi jo hverandre for kampen. Det er slik det skal være, sier Kristoffer Zachariassen om duellen der han barket sammen med den tidligere Arsenal- og Barcelona-stjernen.

- Det er litt kult, men det er jo ikke noe du tenker på underveis i kamp. Da er det elleve mot elleve uansett hvem du møter, utdyper han.

Det var imidlertid ikke bare Zachariassen som imponerte mot det stjernespekkede laget. Sarpsborg 08 spilte generelt en veldig solid kamp.

Stolt over å være med

- De var kjappe i tankegangen og i beina, men det var skikkelig gøy å møte et så godt lag, sier «Doff».

Som ikke helt ønsker å snakke opp lagets prestasjon, til tross for at man vant sjansestatistikken overlegent.

- Det er gøy å tenke sånn. De er veldig gode, men vi har i perioder faktisk overtaket.. Det er veldig gøy og det gir mye selvtillit. Det blir ikke mange slike vi møter når serien starter, mener midtbanespilleren.

- Når det er sagt: Jeg har aldri vært med på noe lignende. Jeg har ikke spilt med i nærheten av så gode med- og motspillere. Jeg er mektig imponert og overrasket, samtidig som jeg er stolt, sier han.

Annonse fra Eliteserien: