G19 vant - slik var 08-helga

Og de øvrige lagene våre gikk helgen gjennom ubeseiret!

Det toppet seg på alle måter på Valle da Sarpsborg 08s herrelag feide over Vålerenga i banespillet og vant fullt fortjent 2-1 på hovedstadsklubbens fantastiske nye arena. 


Men herrelaget var ikke alene om å imponere i helgen. Sarpsborg 08s G19-lag reiste til Kristiansund for å spille kamp i nasjonal serie. 

Anders Fredriksens menn vant 3-0 etter scoringer av Marius Strøm, Anwar Elyounoussi og Johan Olstad. Seieren sendte de blåhvite opp på 6. plass i serien. Se tabellen her!

Poeng for dame- og G16-laget

G16-laget var på sin side i Haugesund. Også det i nasjonal serie. Guttelaget reista fra Haugesund stadion med et 0-0-resultat i bagasjen, noe som ga laget deres fjerde poeng på tre kamper. Tabellen ser du her!

Etter to kamper på rad med tap, var Sarpsborg 08-damene tilbake på poengtavla igjen i helgen. Kampen mot Øvrevoll/Hosle 2 endte 3-3 på Sarpsborg stadion.

- Det føles som vi har tapt to poeng. Vi hadde nok sjanser til å vinne kampen, og det burde vi gjort. Tre poeng hadde vært verdifullt, men akkurat nå mangler vi noe av gnisten, sa hovedtrener Mike Speight til Sarpsborg Arbeiderblad.

Julie Stafne (2) og Henriette Strand scoret målene for 08.

Spennende kamper i vente

En uke er unnagjort, en ny er på vei. Flere spennende kamper skal spilles. Blant annet har damene en viktig bortekamp mot Lunner.

Dette er ukas kamper:

  • Mandag kl. 18.30: Sarpsborg 08 II - Kråkerøy (3. divisjon herrer)
  • Tirsdag kl. 20.15: Fredrikstad - Sarpsborg 08 (G16 interkrets)
  • Torsdag kl. 19.30: Lunner - Sarpsborg 08 (2. divisjon kvinner)
  • Torsdag kl. 20.30: Sarpsborg 08 - FFK (Old Boys)
  • Søndag kl. 18.00: Tromsø - Sarpsborg 08 (Eliteserien)
Annonse fra Eliteserien: