God gjennomkjøring mot Skeid

(Sarpsborg 08 - Skeid 4-0) Sarpsborg 08 fikk seg en god kampopplevelse da Skeid ble slått på Sarpsborg stadion.

Sarpsborg 08 tok tidlig ledelsen allerede etter ti spilte minutter da Matti Lund Nielsen mottok ballen like innenfor 16-meteren. Med bredsiden satte dansken ballen i en fin bue over Skeids sisteskanse og i mål.

Åpningsscoringen til tross - kampen var jevnspilt - i en knapp halvtime. Både Sarpsborg 08 og Skeid produserte et par gode muligheter i perioden etter 1-0-scoringen, men det siste kvarteret av 1. omgang handlet alt om Sarpsborg 08.

35 minutter ut i kampen scoret Kristoffer Zachariassen til 2-0 etter at de blåhvite hadde produsert flere store sjanser i løpet av ett og samme angrep.

2-0 ble til 3-0 da Diatta scoret åtte minutter senere. Like i forkant hadde Zachariassen brent en stor mulighet alene med keeper etter å ha blitt spilt fri av nevnte Diatta.

Sarpsborg 08 gikk i garderoben på stillingen 3-0 og byttet hele laget før 2. omgang.

Det skulle ikke hindre sarpingene i å score mer. Tidlig i omgangen stanget Anders Østli inn lagets fjerde etter 48 minutter.

Resten av kampen var langt roligere. Sarpsborg 08 vant komfortabelt 4-0 og fikk en god gjennomkjøring før årets siste hjemmekamp mot Aalesund førstkommende søndag. Billetter til det oppgjøret kjøper du her!

Treningskamp
Sarpsborg 08 - Skeid 4-0 (3-0)
Sarpsborg stadion

1-0 (11. min.) Matti Lund Nielsen
2-0 (35. min.) Kristoffer Zachariassen
3-0 (43. min.) Krépin Diatta (Joachim Thomassen)
4-0 (48. min.) Anders Østli (Jonas Lindberg)

Sarpsborg 08s lagoppstilling:

1. omgang: Stefan Cupic - Amin Askar, Joackim Jørgensen, Sigurd Rosted, Joachim Thomassen - Ole Jørgen Halvorsen, Matti Lund Nielsen, Nicolai Poulsen, Kristoffer Zachariassen - Krépin Diatta, Patrick Mortensen

2. omgang: Jonas Brauti - Andreas Albech, Anders Østli, Ole Heieren Hansen, Alexander Groven - Rashad Muhammed, Tor Øyvind Hovda, Erikson Lima, Jon-Helge Tveita - Kristoffer Normann Hansen, Jonas Lindberg