Klare for landsdelssamling

Sarpsborg 08 har fire gutter og én damekeeper som har blitt tatt ut landsdelssamlingen i januar.

Annonse:

Landsdelssamling er siste stopp før landslaget, og det betyr at nivået er meget høyt. Totalt er 50 spillere i hvert årskull tatt ut.  Spillerne skal i løpet av samlingen vise seg frem for landslagstrenerne og bli skolert med utgangspunkt i fotballforbundets landslagsskole. Det som er spesielt i dette uttaket er at nåløyet er trangere enn noen gang.

ER MED: Anna Barlund er med på landsdelssamlingen på damesiden for 02-jenter. (Foto: Frank W. Githmark)
ER MED: Anna Barlund er med på landsdelssamlingen på damesiden for 02-jenter. (Foto: Frank W. Githmark)

Det er spillere som har tidligere deltatt på landslag som ikke har blitt tatt ut på denne samlingen - noe som betyr at flere har tatt opp hansken og er sultne på en landslagsplass.

- Vi er veldig godt fornøyd med våre utvalgte, men samtidig synes vi det er litt ergerlig at vi ikke har med flere. Disse kommer nok publikum se og høre om senere - det er vi sikre på. Uansett, vi er glade for disse fire guttene og Anna Barlund skal representere Sarpsborg 08 på landsdelssamling og forhåpentligvis landslaget på et senere tidspunkt, sier Niklas Nyland.

På damesiden har Sarpsborg 08 også fått med en representant i form av Anna Barlund.

- Det er gøy å se at det også skjer spennende ting hos damelaget vårt. Anna var inne til landslagssamling fra keepere tidligere i høst også. Det er gøy, sier Nyland.

Disse er med:


2002:

Adrian Hansen
Iben Wettermark Bergenheim
Anna Barlund

2003:

Emir Comor
Endre Handegard Bergsaker

Annonse fra Eliteserien: