Klassemål da Sparta ble slått

Kristoffer Larsen dro en vanvittig scoring opp av hatten da Sparta ble slått på Spartabanen.

I dagens lokaloppgjør mot naboklubben Sparta var det unggutta som puttet målene, foruten kanonkula Kristoffer Larsen fyrte avgårde og tok Sarpsborg opp i ledelsen etter bare ett minutt spilt.

Iherdig innsats av Sparta

Sparta gønnet imidlertid på fra start og holdt unna det Sarpsborg 08 klarte å produsere. Alexander Ruud Tveter jobbet intenst på topp, men dessverre ble det ikke flere Sarpsborg 08-mål før pause. Sparta utlignet i 32. minutt og stillingen var 1-1 ved sidebytte.

Kampen var ikke særlig spennende før midtveis i andre omgang. Etter lekre kombinasjoner ble Anwar Elyounoussi flikket fri av Mikkel Agger. Alene med keeper scoret unggutten sikkert.

Dobbel Olstad

Johan Olstad ville også på scoringslista og satte fart fra egen banehalvdel da han like etter la på til 3-1. Skuddet fra 18 meter satt klistret i krysset.

Olstad var dog ikke ferdig: Fem minutter senere spillte Usman Muhammed Olstad strålende fri. En lekker chip senere sto det 4-1 til Sarpsborg 08.

Begge lag hadde også hvert sitt straffespark på tampen av kampen, men begge ble reddet av lagenes sisteskanser.