Nå kommer Fosby-brakka

Den nye gullpartneren til Sarpsborg 08 setter farge på Sarpsborg stadion.

Nylig signerte Fosby en gullpartneravtale med Sarpsborg 08. Raskt var bedriften ute og sa at de skulle sette farge på Stadion og nå kommer Fosby-brakka i det som tidligere har vært kjent som Støttegruppe-brakka.

Fosby-brakka kommer til å bli brukt til møter og partnerarrangementer i forbindelser med kamper. Hvordan Fosby-brakka blir seende ut, er ikke endelig bestemt, men det blir noe ala toppbildet i saken.

Nytt samlingspunkt

- Vi håper at alle våre medpartnere til Sarpsborg 08 vil benytte seg av den nye Fosby-brakka i kommende sesonger. Det er plass til 25 personer der og man får servert varm mat og kald drikke fø rkamp, samt kaffe og kake i pausa, skriver Fosby på sine nettsider.

- Før kampen får man også besøk av sportssjef samt styreleder eller daglig leder i Sarpsborg 08 og kanskje også en spiller fra a-alget som kan snakket litt om dagens kamp og om laget generelt

Nytt navn

I Fosby-brakka er det storskjerm og prosjektor.

- Brakka egner seg derfor godt til framvisning av egne presentasjoner også videre.

I tillegg til å døpe om brakka til Fosby-brakka, vil Fosby bli synlige også andre steder på Stadion - blant annet rundt VIP-lokalene og på flere av lysmastene.

Annonse fra Eliteserien: