Nå kommer Fosby-brakka

Den nye gullpartneren til Sarpsborg 08 setter farge på Sarpsborg stadion.

Annonse:

Nylig signerte Fosby en gullpartneravtale med Sarpsborg 08. Raskt var bedriften ute og sa at de skulle sette farge på Stadion og nå kommer Fosby-brakka i det som tidligere har vært kjent som Støttegruppe-brakka.

Fosby-brakka kommer til å bli brukt til møter og partnerarrangementer i forbindelser med kamper. Hvordan Fosby-brakka blir seende ut, er ikke endelig bestemt, men det blir noe ala toppbildet i saken.

Nytt samlingspunkt

- Vi håper at alle våre medpartnere til Sarpsborg 08 vil benytte seg av den nye Fosby-brakka i kommende sesonger. Det er plass til 25 personer der og man får servert varm mat og kald drikke fø rkamp, samt kaffe og kake i pausa, skriver Fosby på sine nettsider.

- Før kampen får man også besøk av sportssjef samt styreleder eller daglig leder i Sarpsborg 08 og kanskje også en spiller fra a-alget som kan snakket litt om dagens kamp og om laget generelt

Nytt navn

I Fosby-brakka er det storskjerm og prosjektor.

- Brakka egner seg derfor godt til framvisning av egne presentasjoner også videre.

I tillegg til å døpe om brakka til Fosby-brakka, vil Fosby bli synlige også andre steder på Stadion - blant annet rundt VIP-lokalene og på flere av lysmastene.

Annonse fra Eliteserien: