Nå starter spissingen

Sarpsborg 08 avslutter kampleieren i Spania med å møtte knalltøffe Spartak Moskva.

- Vi starter nå med å kjørt gutta tomme. De som starter kampen, skal holde på til det blir litt slakkere batteri. Det er slik det må være, sier Geir Bakke på spørsmål om spissingen inn mot seriestart nå er i gang.

Se videointervjuer og bildeserie nedover i saken!

Annonse:
Det er ikke et hvilket som helst lag Geir Bakkes menn skal opp mot på søndag. Spartak Moskva leder den knalltøffe russiske serien.

- Vi vet at vi møter et knallag. De nærmer seg også serieoppstart, så de spisser nok også inn her nå. Vi har fått kjenne at kvaliteten har vært høy. Vi møter serielederen fra Russland, så det vil gå fort.

- Vi må være dyktige i alle faser, for slurver vi, får vi ordentlig tyn. Er vi litt over godkjent, får vi også tyn. Vi må helt opp mot maksen vår, sier Bakke, som håper å se mer av hva guttene har prestert tidligere i vinter.

- Vi ønsker å flytte presset høyt i banen. Vi må veksle litt. Vi var gode på det mot Rubin, men disse er nok enda et hakk vassere. 

Tøff konkurranse på stopperplass

En som starter kampen mot de russiske serielederne, er Anders Østli.

- Det er tøff motstand. Vi må bare gjøre vårt beste og krige på, så får vi hva som skjer, kommenterer han.

Østli er for tiden inne i en knalltøff konkurranse om å ta en plass som midtstopper på laget. Den trigger ham.

- Det er tøff konkurranse. Fem mann kjemper om to plasser. Det trigger konkurranseinstinktet. For egen del er det bare å gi gass, så får vi se hva Geir velger når serien starter.

Sarpsborg 08 starter med følgende lag mot Spartak Moskva:

Anders Kristiansen - Andreas Albech, Sigurd Rosted, Anders Østli, Joachim Thomassen - Ole Jørgen Halvorsen, Kristoffer Zachariassen, Matti Lund Nielsen, Anders Trondsen - Jonas Lindberg, Patrick Mortensen

Annonse fra Eliteserien: