Pretec går tungt inn i Sarpsborg 08

Sarpsborg-bedriften Pretec AS er klubbens nye platinapartner. De neste to årene skal logoen pryde 08-drakta.

Annonse:

- Det er vår nest største avtale i kroner og øre. Pretec har ikke vært med hos oss på flere år, men ønsker nå å bli en del av 08-familien. Det er vi selvfølgelig vi veldig ydmyke og takknemlige for, sier Roar Johansen, som synes det er ekstra morsomt at en ny, lokal aktør blir med.

Daglig leder Nina Pettersen hos Pretec er stolt over at bedriften nå går inn som platinapartner hos Sarpsborg 08.

Ønsker synlighet

- Vi ønsker å bli mer synlig i Sarpsborg-distriktet og med det gjøre bedriften vår mer kjent. Samtidig ønsker vi å identifisere oss med de grunnverdiene Sarpsborg 08 drives etter, sier hun.

DRAKTA: Slik blir drakta seende ut i 2018.
DRAKTA: Slik blir drakta seende ut i 2018.

- Vi tror også at dette vil bli oppfattet som positivt blant våre ansette, utdyper Pettersen.

At Pretec-logoen nå skal stå på skuldrene på 08-drakta, ser den daglige lederen på som utelukkende positivt.

- Det er en god måte å bygge varemerket Pretec AS på. Vi mener også det vil styrke omdømmet vårt både nasjonalt og lokalt.

Dette er Pretec

Pretec AS leverer nisjeprodukter til bygg og anlegg med hovedvekt på prefab, tunnel, samt mekaniske verksteder som lever til bygg og anlegg. De har søsterselskaper i Sverige, Finland, Danmark, Kina og Belgia.

- Pretec AS har som intensjon å jobbe tett på markedet. Vi har et stort varelager med tanke på å kunne tilby høy leveringsdyktighet til kundene våre, sier Pettersen.

Høy kvalitet, miljøhensyn, god service, konkurransedyktige priser og rask levering er begreper som står sentralt i bedriftpolicyen.

- I forbindelse med vårt nye anlegg som står klart i 2018, ønsker vi å ta større markedsandel i de markedene vi allerede er i dag, i tillegg til å utvikle markeder som faller naturlig under vår strategi, sier Pettersen. 

Sarpsborg 08 ønsker Pretec hjertelig velkommen som partner og ser fram mot et godt samarbeid.

Annonse fra Eliteserien: