Rekruttene til topps

Et solid show av Alexander Ruud Tveter, Anwar Elyounounoussi og Kristoffer Larsen sørget for storseier mot Askim i 4. divisjon.

Rekruttlaget topper med det tabellen i Amedialigaen med 19 poeng etter syv spilte kamper.

Man kan trygt si at Askim sitt unge mannskap fikk en fotballeksjon på Sarpsborg Stadion tirsdag kveld. Anwar Elyounoussi scoret sitt første av fem mål allerede etter minuttet spilt.

Saken fortsetter etter galleriet:

Askims unge sisteskanse, som tidlig fikk seg en trøkk etter en tøff duell, måtte til slutt plukke 14 baller ut av nettet.

Sarpsborgs mannskap, som var en god blanding av junior- og seniorspillere, trillet ball og lekte seg i 90 minutter. Til pause ledet hjemmelaget komfortabelt 8-0. Dette ga rom for å bytte innpå guttelagets keeper, Henrik Schjolden i pausen, som dermed fikk sin debut på rekruttlaget.

Anwar Elyounoussi, Alexander Ruud Tveter og Knudsen Larsen var de tre som skilte seg mest ut offensivt. Lekre kombinasjoner sørget for flere flotte scoringer, toppet av en rabonavariant av Kristoffer Larsen.

1-0 (2.min) Anwar Elyounoussi
2-0 (14.min) Alexander Ruud Tveter
3-0 (17. min) Alexander Ruud Tveter
4-0 (20.min) Anwar Elyounoussi
5-0 (38.min) Anwar Elyounoussi
6-0 (41.min) Anwar Elyounoussi
7-0 (45.min) Kristoffer Knudsen Larsen
8-0 (45.min) Usman Muhammed