Sarpsborg 08 - Rosenborg er utsolgt!

Det blir fulle tribuner i toppkampen på Stadion 1. mai.

Annonse:

Mandag klokka 18.50 ble den siste billetten til Sarpsborg 08 - Rosenborg solgt.

5.759 tilskuere

- Det er helt rått at vi selger ut Stadion en hel uke før kamp. Det er 100 billetter igjen på bortetribunen, men de går så det griner også de. Det blir fullt og 5.759 tilskuere mot Rosenborg, sier salgssjef for privatmarkedet, Alexander Klaussen.

Interessen for en kamp på Sarpsborg stadion har aldri vært større i Sarpsborg 08s snart ti år gamle levetid. Den tidligere tilskuerrekorden fra 2015 med 5.137 tilskuere mot Vålerenga, blir nå ettertrykkelig slått.

Fortsatt et lite håp

Og selvom billettene nå er utsolgt, finnes det en liten mulighet for de som ennå ikke har skaffet seg billett.

- I dagene inn mot kampstart vil vi ta en runde med sesongkortinnehavere - både på privat og bedrift. Om det er slik at noen ikke kan møte, vil vi selge disse billettene, sier arrangementsansvarlig Tone M. Karlsen.

- Vi vil holde folk oppdatert om så skulle skje, utdyper hun.

- Pr. nå har vi ikke billetter igjen. Alt er solgt, men som Tone sier er det i blant noen som må si fra seg en plass. De plassene det eventuelt måtte gjelde, skal vi selvsagt få fylt, avslutter Klaussen.

To fine kamper i mai

I tillegg til oppgjøret mot Rosenborg 1. mai, er det flere spennende kamper i vente på Stadion i mai. Tromsø kommer på besøk 13. mai, mens Vålerenga gjester Stadion 21. mai.

- Her er det bare å glede seg. Det kan være lurt å sikre seg billett i god tid. De er allerede ute for salg, sier Klaussen.

Kjøp billett til Tromsø-kampen her!

Kjøp billett til Vålerenga-kampen her!

Annonse fra Eliteserien: