Sarpsborg 08 styrker markedsavdelingen

Thomas Andersen blir markedssjef og leder for markedsavdelingen i Sarpsborg 08.

Annonse:

- Thomas er ekte sarping med stor erfaring innenfor salg, marked og ledelse, sier daglig leder Espen Engebretsen.

49 år gamle Andersen starter i Sarpsborg 08 den 2. januar.

Vi skal være uhøytidelige, men samtidig dønn seriøse

— Thomas Andersen
- Jeg synes jo dette er veldig spennende. I Stamsaas har vi vært med som gullpartner. Jeg liker tankegangen og hvordan Sarpsborg 08 drives. Samtidig mener jeg selvfølgelig at jeg har noe å tilføre. Hvis ikke hadde jeg ikke takket ja til denne jobben, sier Andersen.

- Med litt mer profesjonalisme, tror jeg at vi kan bli endra bedre og nå de tallene vi har satt oss. For å lykkes både sportslig og økonomisk, tror jeg det er viktig, utdyper han.

Kjent ansikt i byen

Andersen har vært en del av bilbransjen i 18 år og kommer senest fra jobben som daglig leder hos tradisjonsrike Stamsaas. Etter ansettelsen i 2015, var Andersen der med på å snu et negativt resultat på 3,5 millioner til et plussregnskap som viste et overskudd på 6,5 millioner i løpet av ett år.

Nå trer Kurland-mannen inn i en helt ny bransje der Sarpsborg 08 pr. 2017 omsetter for i overkant av 20 millioner kroner på bedrifts- og privatmarkedet.

ØNSKES VELKOMMEN: Thomas Andersen (t.h.) mottar drakta av Espen Engebretsen. Nå skal de to jobbe sammen i Sarpsborg 08. (Foto: Alexander Klaussen)
ØNSKES VELKOMMEN: Thomas Andersen (t.h.) mottar drakta av Espen Engebretsen. Nå skal de to jobbe sammen i Sarpsborg 08. (Foto: Alexander Klaussen)

- For meg er det viktig å skape en trivelig arbeidsplass med positivitet, engasjement og tilstedeværelse. Vi må glede oss til å gå på jobb hver dag. Det må være mye latter. Vi skal være uhøytidelige, men samtidig dønn seriøse. Det tror jeg er kjempeviktig. Vi må tørre å by på oss selv på en positiv måte, sier han.

Jobber for vesentlig løft

- Vi har kommet på et nivå der vi blir avhengig av å spisse mer på hvert felt. Fram til nå har alle jobbet litt med alt. Nå må det spisses mer inn mot hvert felt, mener Espen Engebretsen.

- Sammenlignet med andre klubber og byer, er det ingen grunn til ikke å sette oss en målsetning om et vesentlig løft, utdyper han. 

Med Andersen inn som ny leder, blir det også omrokkeringer i dagens markedsavdeling. Samtlige beholder jobben, men titler og oppgaver vil endres noe. Den nye markedssjefen tror sterkt på merkevaren Sarpsborg 08.

- Her selger vi en merkevare som jeg føler nesten alle vil ha om dagen. Det er en takknemlig jobb sånn sett, men da må vi ta enda et steg videre og fortsette å gi noe godt og positivt tilbake til de som støtter oss, sier han.

Annonse fra Eliteserien: