Sarpspod 08: Få Schwartz beste grilltips

Sarpsborg 08s danske spiss, Ronnie Schwartz er glad i å grille. Han har kun ett tips nå som trekket snart skal av grillen: - Ikke la kjøttet ligge for lenge.

Annonse:

Den danske spissen trives godt i Sarpsborg, men han innrømmer at det har vært noen språkbarrierer siden han kom.

- Noen er litt vanskeligere å forså enn andre, men jeg ber dem bare om å snakke saktere, ler Schwartz. 

Saken fortsetter etter podcasten:

Ronnie har vært innom en del klubber før han endte opp i 08. Han startet sin karriere i AaB og har vært innom både Frankrike og Belgia.

- Nå føler jeg at jeg er på et sted hvor jeg kan konsentrere meg om å spille fotball. Jeg tror at både klubben og ligaen passer meg bra, sier dansken.

Ikke "starstruck" av Bendtner

Ronnie Schwartz fikk et innhopp i kampen mot Rosenborg og på spørsmål om han ble "starstruck" da han skulle spille mot Nicklas Bendtner svarer han følgende:

- Bendtner er et samtaleemne i Danmark hver uke, og det var stort å få spille mot ham. Men jeg må innrømme at jeg ble mer "starstruck" av at vi vant kampen enn Bendtners prestasjon, sier Schwartz.

Som kjent har den danske spissen også hatt en drøm om å bli lastebilsjåfør siden han i sin barndom var med onkelen sin på lange turer i lastebil.

Gleder seg til kamp

Selv om laguttaket ikke er klart ennå, gleder Schwartz seg til kamp mot Lillestrøm førstkommende lørdag.

- Jeg vet at de spiller på naturgress som er uvant i forhold til underlaget vi normalt spiller på. Men det blir to lag som kommer til å krige, forteller Schwartz.

Sarpspod-episoden inneholder også: 

  • Den virkelige identiteten til Supermann
  • Hvor langt "Doff" løp under kampen mot Rosenborg
  • Norvik sier "Watt opp!"

Tom Arild er tilbake igjen etter ha vært så syk at det nærmest er et mirakel at han kunne være tilstede. Han var så syk som knapt noen i hele verden har vært tidligere (38,2 i feber).

Lytt, lik, le og del (gjerne). Tusen takk!

Hør podcasten her:

Annonse fra Eliteserien: