Strand Larsen scoret mot CSKA

(CSKA Moskva - Sarpsborg 08 3-1) Sarpsborg 08 fikk det tøft etter pause mot den russiske serietreeren og storklubben CSKA Moskva.

Annonse:
Kampen mellom Sarpsborg 08 og det russiske storlaget startet i et rolig tempo. Kampen var jevnspilt innledningsvis og det var Sarpsborg 08 som skulle komme til den første halvsjansen.

Etter ti minutter ble Kachi spilt fint fri i bakrom. Angriperen viste et godt rykk da han kom seg fri, men det påfølgende touchet ble for dårlig og russerne kunne overta.

Holdt lenge unna

Den første halvtimen var i det store og hele veldig jevnspilt. Nærmest var CSKA Moskva da de traff tverrliggeren etter et kanonskudd fra distanse.

CSKA Moskva hadde mest ball den siste halvtimen av førsteomgangen, dog uten å skape stort mer enn det nevnte tverrliggertreffet.

Lagene til til sidebytte på stillingen 0-0.

Kristoffer Zachariassen kom inn for Anders Trondsen ved pause. Noe av det første han fikk se på banen, var CSKA Moskva ta ledelsen i det 47. minutt ved Mario Fernandez. Etter en del klabb og babb i feltet, endte kula opp hos Fernandez som dunket den opp i nettaket.

Etter CSKAs 1-0-scoring, var Sarpsborg 08 svært nære en tidlig utligning. Etter en dødball fikk Kachi avsluttet fra 16 meter. Ballen smalt i tverrliggeren bak en utspilt CSKA-keeper, men i stedet for å gå videre inn i målet, gikk den ut.

Da går det gjerne som det ofte gjør når man møter gode lag. CSKA Moskva angrep hurtig i det påfølgende angrepet. Ballen endte hos den russiske landslagsspilleren Alan Dzagoev som klinket læret i lengste kryss.

Ny Strand Larsen-scoring

Etter 60 minutter byttet Sarpsborg 08 ut hele laget. De ni nye som kom inn fikk raskt kjenne at russernes tempo er godt. For allerede etter fem minutter ble 2-0 til 3-0 da Golovin sendte ballen i korthjørnet. Avslutningen kunne muligens vært reddet av Anders Kristiansen.

Sarpsborg 08 skulle dog få sin scoring. I det 75. minutt viste Jørgen Strand Larsen seg fram som den goalgetteren han er da han på utsøkt vis utnyttet en misforståelse i CSKA-forsvaret og lobbet ballen over en utrusende keeper.

Strand Larsen fikk blod på tann av scoringen og få minutter etter nettsuset, forsøkte han seg igjen. Skuddet fra 17 meter gikk like over mål.

Kampen endte 3-1 til CSKA Moskva.