Takk for at du er med!

Trenden var den samme i 2017: Stadig flere kommer på Sarpsborg stadion for å se Sarpsborg 08 vinne fotballkamper

Annonse:

Og det er vi utrolig glade for! Jeg skal innrømme at målet vårt i 2017 var en forsiktig økning fra tidligere år. Skulle vi endelig få se et 4000-tall i snitt på Stadion? Gjett om! Vi hadde ikke gjort det som eliteserieklubb. Fra en bestenotering på 3946 i 2014, var vi plutselig 4000 eller mer på hver eneste kamp i fjor. Snittet endte på 4701.

Men toppen var ikke nådd. Langt i fra! Publikumsøkningen i Sarpsborg, stikk i strid med utviklingen i landet ellers, bare fortsetter og fortsetter. Så langt i 2018 har 5344 tilskuere sett 08-kampene i snitt, med publikumsrekorden mot Vålerenga og 16. mai-kampen som de to store høydepunktene så langt.

For første gang våger vi å håpe på 5000 i snitt! Et 5000-tall har vi aldri sett i Sarpsborgs fotballhistorie. Sparta hadde 4995 tilbake i 1949/50-sesongen.

Takk til alle dere som kommer, til Fossefallet for en betydelig decibeløkning, til familiene som besøker Cathrine i Fanzone og til tribunesliteren som har vært der hvert eneste år. Og takk til deg som har gjort Stadion-besøker av deg de siste par årene. Vi er så glad dere er med på reisen.

Tre strake seirer har tatt oss tilbake i toppen av Eliteserien. Vi er nummer fire nå. I toppen er vi også når vi ser på publikumstall. Vel, vi er i alle fall godt inne på øvre halvdel. Vi puster Odd i nakken og har lagt klubber som Lillestrøm, Haugesund og Start godt bak oss, i alle fall foreløpig. Kun seks klubber har høyere snitt enn oss i Eliteserien nå.

Vi jobber alltid for å gjøre opplevelsen til det bedre for deg som tilskuer

— Alexander Klaussen
I Allsvenskan, Skandinavias heteste liga, er det ikke mer enn ni klubber som har høyere snitt enn Sarpsborg 08. I Danmark har kun Brøndby, FC København, AGF og Midtjylland et markant bedre besøkstall enn oss. Legg til Aalborg med 5437, så har du alle.

Vi er stolte av det og vi akter å gjøre hva vi kan for å opprettholde de gode publikumstallene. Vi jobber alltid for å gjøre opplevelsen til det bedre for deg som tilskuer.

Mandag kommer Stabæk. Jeg tror sjelden en mandagskamp har passet oss bedre. Sarpingen får nyte sola i helga og kan velfortjent runde av søndagen ved grillen, enten hjemme, i konfirmasjonsselskapet eller ute på hytta. Så samles vi igjen. På mandag. På Stadion. Når Sarpsborg 08 jobber på for den fjerde strake seieren.

Takk for at du er der. Vi ses!

Alexander Klaussen,
Salgssjef privatmarkedet

Toppbanner_Sarpsborg08_Stabak
Annonse fra Eliteserien: