Tjen penger på årets enkleste dugnad

Kupongheftene er tilbake! For hvert hefte ditt lag, din russebuss eller din forening selger, får dere 100 kroner.

- Heftene koster i år som tidligere 200 kroner. Vi kjører som vanlig en 50/50-deling der halvparten går til de som selger og halvparten til Sarpsborg 08, sier aktivitetsleder Cathrine Laursen.

I kupongheftene er det haugevis av tilbud fra Amfi Borgs butikker og i tillegg to gratisbilletter til valgfri Sarpsborg 08-kamp i høst.

Gjør kupp på skoleklær og julegaver

- Heftene er lettsolgte og har vært kjempepopulære de siste årene. Bare gjennom gratisbillettene til 08-kamp tjener man jo inn mye. Og fra Amfi Borg-butikkene er det kjempeflotte tilbud. Her kan man gjøre kupp på både skoleklær og julegaver, sier Laursen.

For hvert hefte som selges (koster 200,- pr. stykk) sitter dere igjen med 100 kroner.

-  Ta rask kontakt om dere ønsker å være av de første som selger heftene. Dere bestemmer selv hvor mange hefter dere ønsker å selge, sier Laursen.

Slik bidrar du

- Dette er en perfekt dugnad for en russgjeng, lag eller foreninger. Vi har mange lag som har finansiert både turneringer og andre ting gjennom dette, utdyper hun.

Priseksempel: Laget ditt har 20 spillere. Hver spiller selger fem hefter - dere sitter igjen med 10.000 kroner.

Ta kontakt med Cathrine Laursen på e-post cathrine@sarpsborg08.no og si fra hvor mange hefter din gjeng ønsker.

- Det er ikke noe minste- eller maksimumskrav. Her håper vi på en felles kjempedugnad som er positiv for alle, avslutter Laursen.

Annonse fra Eliteserien: