- Vi møter lag i Premier League-klasse

Sarpsborg 08 er godt i gang med treningsleiren på La Manga.

Se bildeserie i bunn av artikkelen!

- Det er et deilig brudd fra hverdagen vår i Sarpsborg. Vi trener selvsagt her også, men det blir litt annerledes med varme og grønt naturgress etter en lang vinter. Jeg måtte blåse lenge for å avslutte dagens andre treningsøkt, sier hovedtrener Geir Bakke.

Fire kamper på en uke

Fra søndag kommende helg til søndag neste helg, venter fire knalltøffe kamper for Sarpsborg 08. De russiske storlagene CSKA Moskva, Rubin Kazan og serieleder Spartak Moskva venter på rekke og rad, i tillegg til den hviterussiske serietoeren Shjaktar Soligorsk. 

Annonse:
- Vi har ikke helt bestemt oss for hvordan vi skal legge opp løpet med tanke på troppen ennå. Det blir voldsom belastning med fire kamper på en uke, men vi tenker vel kanskje å la en gjeng spille 60 minutter, den andre 30 minutter, for så å "bytte" gjeng til kamp to, sier Bakke.

- Hva vi gjør på Marbella har vi ikke bestemt oss for ennå, utdyper han.

Topp, topp klasse

La Manga byr ofte på tunge baner og vind i kastene. Foreløpig har det latt vente på seg, men hva angår motstanden de kommende dagene, regner Bakke med at gutta hans skal få løpt fra seg litt.

- Vi møter lag som holder god Premier League-klasse i samtlige fire kamper. Det ligger veldig mye læring i det og vi får, som mot Rubin i fjor, sjekket referanser på hvor vi ligger i forhold til de aller beste. Det er plusser og minuser ved å møte så tøffe lag over flere kamper, men vi ser helt klart flest plusser, avslutter han.

Slik spilles kampene i Spania:

  • Søndag 19. feb. kl. 16.00: Sarpsborg 08 - CSKA Moskva
  • Tirsdag 21. feb. kl. 18.00: Sarpsborg 08 - Rubin Kazan
  • Torsdag 23. feb. kl. 16.00: Sarpsborg 08 - Shakhtyor Soligorsk
  • Søndag 26. feb. kl. 17.30: Sarpsborg 08 - Spartak Moskva

Annonse fra Eliteserien: