Videre etter jevnt lokaloppgjør

Stefan Cupic leverte en kanonkamp da Sarpsborg 08 gikk videre i NM.

Kampen på Melløs startet også jevnt. Lenge sto også kampen, som Sarpsborg 08 til slutt vant 3-1, og vippet.

Sarpingene tok ledelsen midtveis i 1. omgang da Tobias Heintz via en MFK-spiller hamret kula i lengste kryss. Scoringen kom etter et lekkert forspill av Jonas Lindberg.

Reinbach-show

Etter dette skiftet kampen litt karakter. Hjemmelaget fikk satt presset høyere i banen og fikk også en utligning før sidebytte. Scoringen var vakker: Tim Reinback hamret læret i krysset fra distanse.

Samme Reinbach hadde en god mulighet til å gi MFK ledelsen før pause, men en strålende redning av Cupic hindret scoring.

Etter sidebytte startet Moss best. Ved et par anledninger skapte MFK gode muligheter, men ved begge anledninger vartet Cupic opp med flotte parader.

Mortensen avgjorde

Med en liten halvtime igjen å spille, tok Geir Bakke grep. Inn kom Patrick Mortensen. Dansken brukte et par minutter på å sende Sarpsborg 08 foran igjen. Jonas Lindberg la inn - Mortensen scoret.

På overtid avgjorde Erton Fejzullahu kampen. Mortensen spilte han fri, før svensken trillet ballen i det åpne målet. 10-12 minutter før dette hadde Moss fått Youssif Chaib utvist.

Takk til Moss for en flott og jevn kamp og lykke til videre i 3. divisjon.

Sarpsborg 08s lagoppstilling:
Stefan Cupic - Andreas Albech, Anders Østli, Ole Heieren Hansen, Joachim Thomassen - Ole Jørgen Halvorsen, Tor Øyvind Hovda, Joackim Jørgensen, Tobias Heintz - Jørgen Strand Larsen, Jonas Lindberg

Spilte også: Erton Fejzullahu, Patrick Mortensen, Kristoffer Zachariassen