Guttelaget knuste LSK - klare for kvartfinalen!

Scoringer av Ahmed Mohamed, Ron Quranolli og Jesper Wichstrøm Johansen sendte Sarpsborg 08 til kvartfinalen i NM for G16-lag.

- Vi tok ledelsen allerede etter ett minutt. Lillestrøm styrer for så vidt førsteomgangen. Vi blir litt lave og passive, men justerer det godt i pause. Etter sidebytte er vi best og avgjør tidlig. Vi er veldig skarpe i overgangsspillet, mer bevegelige i det halvhøye presset og får ofte kunstige brudd, sier Dan Atle Grønn.

Vanvittig innsats

- Det er en utrolig sterk seier og vanvittig fortjent. Inspirasjonen var a-laget i går. Vil man være med og fly med "a-lagstoget" som går, er det nå vi må levere. Spillerne la ned en vanvittig innsats, sier treneren.

1-0-scoringen kom etter en flott overgang der Ahmed Mohamed kom alene med keeper, mens 2-0-scoringen kom etter en vakker enkeltmannsprestasjon av Endre Bergsaker som Ron Quranolli satte returen på rett etter sidebytte.

- 3-0-målet kommer også etter en vanvittig flott overgang. Jeg er utrolig stolt av spillerne i dag. Det er lite som slår kvelder som dette, sier Grønn.

LSK reduserte rett før slutt og fastsatte sluttresultatet til 3-1.

Annonse fra Eliteserien: