Guttelaget til topps

Guttelaget topper tabellen etter fire strake seire. Bortekampen mot Lyn ble en fysisk kamp med mange tette dueller, gule kort, høyt temperament, mye frustrasjon og mange gule kort.

Selv om vi vinner kampen 4-1, slet vi med å etablere spill eller få roen i laget. Det er likevel gøy å vinne slike kamper.

Guttæne pådrar seg 3 gule kort (Quranolli, Mohamed og Kakule). Ikke på grunn av stygt spill, men som resultat av tøffe fysiske dueller og passion for spillet. 

Vårt solide forsvar får mye å gjøre og legger igjen en solid jobb i bakre rekker. Derfor får Emir, Ron, Stein Aron og Erlind en ekstra klapp på skulderen. Kaptein Adrian Hansen jobber jevnt og trutt hele kampen og har mange viktige gjenvinninger på midten for laget.

Guttelaget scorer som vanlig fine mål, og søndagens flotteste scoring kommer på en kort corner fra Olly til spiss Andreas Vouzounerakis som snur seg og skrur ballen i lengste hjørne. Sier som Fredrik Wille: "Det er alltid ledig i vinkelen!" Rett og slett vakkert.

Slik ser scoringslisten ut forøvrig:

  • Olliver Berg Askland (18. min) etter stuss av A. Vouzounerakis.
  • Ahmed Mohamed (22. min) Flott forarbeid av M. Wenneberg og skuddforsøk T. Calenciuc.
  • Andreas Vouzounerakis (41. min) corner fra O. B. Askland
  • Sander Urbach (78.min)

Nå ser vi spent fremover til trekning av hvem vi skal møte i neste NM-kamp og ny interkretskamp hjemme på lørdag mot Lørenskog. Vel møtt på stadion folkens!

Annonse fra Eliteserien: