Kalddusj for guttelaget

Fredag startet guttelagets kamp om seriepoeng i den ypperste liga, Nasjonal A-sluttspill.

Det ble en kalddusj og muligens en oppvåkning for de blåhvite. Et sterkt Lillestrøm-lag trillet mye ball og styrte spillet hjemme i LSK-hallen. På ansiktsuttrykkene å dømme virket det som om våre unge menn ikke helt hadde kalibrert forventningene til hvilket nivå vi nå skulle spille på. Vi ligger under 3-0 til pause.

LSK fortsetter å dominere helt frem til de siste 20 minuttene hvor de virker fornøyde, roer ned tempoet og legger seg mer bak. Vårt unge mannskap får satt seg litt inn i kampen og vi begynner å spille ball, men Lillestrøm kommer på en og annen gjestevissit som de utnytter til det fulle og vinner kampen lett 7-0.

Dagens lyspunkt blir Adrian Hansen som blir kåret og belønnet med premie for bortelagets beste spiller med tusenvis av skritt på skrittelleren og bra ballfordeling.

Dagens trøst går til keeper Henrik Schjolden som blir dratt frem av trenerne som lagets beste spiller. Med syv baklengs sier det litt om kampbildet.

Nasjonal tar sommerferie og gutta får litt tid på å ta det mentale steget opp i A-sluttspill, mens interkretsgutta har fortsatt to kamper igjen. Lørdag reiser de til Gjøvik-Lyn for å sloss om poeng. Lykke til Boyz!

Annonse fra Eliteserien: