Kruttsterk seier mot LSK

Guttelaget vant sin tredje strake seier i interkrets med ren maktdemonstrasjon mot Lillestrøm.

Sarpsborg 08 hadde et surt treningskamptap å revansjere mot gjestene. Det gjorde de også til det fulle! Guttæne fra Sarpsborg var best, først, størst og høyest hele kampen.

Allerede etter 6 minutter viste Sarpsborg 08 hvem som ønsket seier mest. Dødball-spesialist Oliver Berg Askland la en flott corner som Iben Wettermark Bergenheim satte fint i mål.

LSK hadde mer eller mindre bare én sjanse i første omgang som en umarkert spiller fikk score på etter 18 minutter. Etter det tettet Sarpsborg.forsvaret og keeper igjen bak og gikk til pause med 1-1.

Sarpsborg 08 startet andre omgang med å sette seg i respekt allerede etter to minutter. Nok en flott corner fra Olliver B. Askland som Ahmed Mohamed satte rett i mål.

Sarpingene spilte bra fotball og jobbet jevnt og hardt over hele linja. Det kunne fort blitt flere scoringer med flere stolpeskudd, men det viktigste var å vise hvem som var sjefen og gjøre jobben sin i alle ledd. Med et ganske nytt sammensatt lag fra hele fylket er det flott å se at vi er særpinger alle sammen.

Alt i alt en bra gjennomført kamp av guttelaget, til trener Dan-Atle Grønn sin store glede. Slike fighterkamper er deilig å vinne!

Neste seriekamp er søndag 15. april borte mot Lyn, men før det er det første NM-kamp borte mot Bærum på onsdag. 

Se bilder fra kampen her:

Annonse fra Eliteserien: