Pangstart i nasjonal serie

Guttelaget smalt til fra start i årets første seriekamp i Nasjonal liga og tok en overlegen 9-1-seier over Sandefjord.

Annonse:

Guttæne gikk hardt ut fra start og puttet kampens første mål allerede etter 3 minutter. Kaptein Adrian Hansen var den første til å signere seg på scoringslista. Sandefjord rakk knapt å trekke pusten før Oliver Berg Askland scoret 2-0-målet.

Sarpsborg fikk blod på tann og Oliver Berg Askland headet inn et nydelig innlegg fra Jesper Wichstrøm Johansen bare minutter senere.

Sandefjord meldte seg på et lite øyeblikk og reduserte Sarpsborg-ledelsen til 3-1. Om gjestene hadde et ørlite håp om å ta med poeng hjem må det ha vært i det øyeblikket for resten av kampen var de knapt i nærheten av å gi oss noe særlig motstand. Resultatet får riktignok stå til pause.

Etter pausen ble det fullstendig enveiskjøring for Sarpsborg. Mye bra spill, morsomme kombinasjoner og ren festfotball. Flott spill av Paul Edvin Stærk la til rette for at Oliver Berg Askland kunne feire hattrick to minutter ut i andre omgang.

Så våknet Ahmed Mohamed. Han bare bestemte seg for å score og tok saken i egne hender. Og han stoppet ikke der! Ahmed scoret ytterligere tre mål. Godt hjulpet av Jesper Wichstrøm Johansen som også kom på scoringslisten med en finurlig lobb rundt keeper fra veldig skrå vinkel.

Rett og slett herlig start for Dan-Atle Grønns unge mannskap som presterer i alle ledd. Kred til trenerteamet som setter sammen et mannskap som spiller god fotball hele kampen, selv med mange bytter og omrokeringer på banen.

Gratulerer til spillere og trenere. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Annonse fra Eliteserien: