Sarpsborg 08 videre til semifinale i NMG16!

Guttelaget slo Odd 3-2 på hjemmbane lørdag, noe som gjorde at de er klare for semifinalen i NMG16.

Annonse:

Det var tydelig på spillere og trenere at det betydde mye med en kvartfinale i NMG16, og drømmen om semifinale skulle også gå i oppfyllelse for guttelaget til Sarpsborg 08. 

Kampen startet i et veldig høyt tempo med to lag som hadde et høyt tenningsnivå. Sarpingene hadde mest ball i begynnelsen av kampen, men det var Odd som skulle sette inn den første scoringen etter snaue 10.minutter. Hjemmelaget fortsatte trykket og fikk betalt da Simon ble felt og Sadir Abud satte sikkert inn straffen. Dermed stod det 1-1 til pause på Sarpsborg Stadion. 

- Vi begynner veldig bra, mens de får en heldig scoring tidlig i kampen. Resten av omgangen er det ganske jevnt og det skapes egentlig lite fra begge lag, forteller hovedtrener Sander Solberg.

Andre omgang gikk hjemmelaget ut og tok kontroll umidelbart. Dessverre kom det også en scoring i sekken tidlig da Syver Aas satte inn et frispark for Odd. De blåhvite skulle dog ikke gi opp, og innbytter Endre Bergsaker satte inn 2-2 etter 60.minutter spilt etter en retur. Avgjørelsen skulle komme i siste spilleminutt da Leo Hermansen headet ballen i mål etter et frispark. Dermed endte det 3-2 og guttelaget kunne juble hemningsløst for semifinaleplassen.

- Vi styrer hele andre omgang og jobber veldig bra i presset vårt som gjør at vi ofte vinner ball på motstanders halvdel. Jeg er først og fremst stolt av gutta som legger ned så mye hardt arbeid hver eneste dag. Det får de betalt for idag. Nå skal vi også ta semifinalen! Avslutter Solberg. 

Vi gratulerer spillere, trenere og alle bidragsytere rundt laget med avansement til semifinale!

Annonse fra Eliteserien: