Seier og tap for G16 lagene i helgen

Med både G16 interkrets og G16 nasjonal i helgen endte det med en seier og et tap.

Annonse:

G16 nasjonal møtte lørdag formiddag Vålerenga i den fjerde kampen som skulle bli en tung affære for guttelaget. Kampen startet gjevnspilt før Vålerenga tok ledelsen etter 23 minutter, og VIF skulle score ytterligere to mål før pause. Andre omgang startet likt som den første med et par endringer for hjemmelaget i pausen. Vålerenga viste seg å være dødelige foran mål og satte inn fire mål i andre omgang noe som fastsatte resultatet til 0-7 seier til bortelaget. 

- Jeg er ikke fornøyd med kampen i det hele tatt, det vi viser holder ikke godt nok nivå. Vi er for dårlig i begge bokser og har flere personlige feil, vi må opp flere hakk i neste kamp, forteller trener Sander Solberg. 

G16 interkrets spilte borte mot tabelltoer Stabæk i interkrets søndag, noe som skulle bli en opptur for guttelaget. Sarpingene tok ledelsen etter innlegg fra Jakob Auby som Emir Derviskadic headet kontant i mål. Kun få minutter senere utlignet Stabæk og det skulle derfor bli en nervepirrende avslutning på kampen. Klokken stod på 93 minutter i det de blå og hvite ble tildelt straffespark som ble satt i mål av Emir Derviskadic. Dermed kunne sarpingene dra hjem med 1-2 seier og 3 poeng. 

- Det var en veldig bra kamp av to lag som ønsket å vinne. Jeg er ekstremt fornøyd med at vi følger kamp planen akkurat som planlagt. Vi gikk inn med en positiv innstilling og spillerne vinner dueller, løper mest og gjør dermed at vi vinner kampen, forteller en fornøyd trener Rocky Paula. 

Neste kamp for G16 nasjonal er mot Strømsgodset den 25.05 i Drammen, mens G16 interkrets sin neste kamp er hjemme mot Ullensaker/Kisa den 25.05 kl.14:00. 

 

Annonse fra Eliteserien: