Serieåpnet med seier

Sarpsborg 08s guttelag måtte kjempe hardt for poengene mot Begby.

Annonse:

Etter et langt avbrekk fra seriespill på grunn av koronapandemien, var G16-laget endelig i gang med kampen om poeng lørdag 8. august. 

Første motstander i interkretsserien var Begby. Etter 39 minutter tok sarpingene ledelsen ved nysigneringen Johanneses Waaler Lindquist fra Kvik Halden som stanget en corner i nettet. Scoringen gjorde at de blåhvite gikk til sidebytte med ledelsen 1-0.

62 minutter ut i oppgjøret utlignet Begby med et skudd fra distansene, men avstanden var ingenting sett opp i mot Sarpsborg 08s ledermål. Patrik Ilievs dødball fra nærmere midtbanen passerte en uheldig Begby-keeper og gikk i mål til 2-1-ledelse.

Arianit Jashari ble minuttet senere utvist for Sarpsborg 08 og vertene brukte ikke lang tid på å utnytte overtallet. Tobias Nielsen scoret på straffespark.

På dette tidspunktet av kampen bølget det og Begby hadde også sine muligheter til å avgjøre kampen. Det siste som skjedde var imidlertid at Sebastian Svenningsen Grønn satte inn vinnermålet for Sarpsborg 08. Hjemmelaget var her også redusert med en mann etter rødt kort.

Sarpsborg 08 vant med det serieåpningen 3-2.

Vi takker Begby for en tøff og god kamp og ønsker lykke til videre i sesongen.

Annonse fra Eliteserien: