Sterk seier i første hjemmekamp

Sarpsborg 08 G16 Nasjonal møtte et godt Odd lag på Sarpsborg Stadion fredag kveld.

Annonse:

Det skulle bli en spennende og artig affære i årets første hjemmekamp for Sander Solberg sine disipler i G16 nasjonalliga fredag.

Rundt hundre tilskuere var vitne til et Odd lag som presset høyt i første omgang å gjorde det derfor vanskelig for sarpingene å holde et høyt nivå i pasningsspillet. Likevel gikk sarpingene til pause med en 2-1 ledelse etter scoringer av Kristian Høegh og Endre Bergsaker. 

- De presset oss høyt i første omgang og gjorde det vanskelig for oss i det oppbyggende spillet, forteller trener Sander Solberg.

I andre omgang skulle guttelaget få en vrien start med en kjapp redusering fra vertene på en dødball. Etter scoringen skulle sarpingene vise seg frem fra en meget god side. Med mye godt spill og kombinasjoner hadde hjemmelaget flere muligheter til å score før Endre Bergsaker tuppet inn 3-2 fra 16- meters hold etter 82 minutter spilt.

Kun få minutter senere skulle også avgjørelsen komme fra Jesper Wichstrøm etter et strålende angrep, og guttelaget kunne derfor slippe jubelen fortjent løs etter 4-2 seier i første hjemmekamp. 

- Jeg er veldig fornøyd med andre omgang og måten vi spiller på. Odd blir slitne i andre omgang og det utnytter vi på en veldig god måte med godt pasningsspill og kontringsspill, forteller en storfornøyd Solberg.

Neste kamp for G16 nasjonal er borte mot Stabæk på Nadderud den 12.Mai og neste hjemmekamp er 18.mai mot Vålerenga. 

 

Annonse fra Eliteserien: