Guttelaget klare for NM-kvartfinale

Sarpsborg 08 slo Rosenborg 3-0 i åttedelsfinalen.

Gutter 16-laget er klare for NM-kvartfinalen etter en imponerende 3-0-seier over Rosenborg på Stadion.

Kampen, som ble spilt 2 x 40 minutter, startet jevnspilt. Det var sjanser begge veier, men to gode keepere hindret noe annet enn 0-0 de første 20-25 minuttene.

Oppgjørets første scoring skulle komme like før pause. Den ellers så solide Henrik Jamne i RBK-buret kom for sent inn i en duell med en Sarpsborg 08-spiller. Et spark fra Oskar Waagen Wisth senere sto det 1-0 til de blåhvite etter straffespark.

Som før pause, var åpningen av andreomgangen også sjanserik. Jarik Sundling måtte i aksjon og reddet Sarpsborg 08 fint ved et par anledninger. Og i stedet for 1-1, var det Sarpsborg 08 som skulle doble. Et vakkert forarbeid av Arianit Jashari ble møtt av Aridon Racaj på bakre stolpe. Kraftspissen kriget ballen i mål til 2-0.

Rosenborg var for øvrig en mann mindre i denne perioden av kampen. I jakten på redusering, blottla de seg defensivt. Dette ga Sarpsborg 08 flere gode overgangsmuligheter. 3-0 skulle komme etter flott forarbeid av Emil Norman. Han trillet ballen til Jashari som etter en skuddfinte blåste ballen opp i nettaket til 3-0.

Vi gratulerer guttelaget med en sterk seier og avansement.

Annonse fra Eliteserien: