08 låner dansk midtbanetalent

Nicolai Poulsen (24) spiller høstsesongen i Sarpsborg 08.

- Jeg er en blanding av «en sekser og en åtter» på banen. Jeg jobber for laget, men har også noen pasningskvaliteter jeg håper å bidra med. Jeg håper jeg kan bidra så vi fortsetter å holde oss i toppen, sier dansken.

Kjøp billett til Godset-kampen her!

- Nicolai er en lojal, iherdig spiller med stor innsats. Danskene sier han løper til solen blir mørk - fra morgen til kveld. Når det er sagt er han også en god ballspiller, men først og fremst en «kriger», sier sportssjef Thomas Berntsen.

Lån fra Randers

Midtbanespilleren lånes fra Randers ut sesongen.

- Dette er løsning vi er veldig godt fornøyd med. Tross sin unge alder er Nicolai veldig rutinert på et høyt nivå. Randers er en klubb som har vært bra i Danmark. Vi har sjekket mange referanser og samtlige går god for ham. Vi har også sett Nicolai i aksjon selv - en god fotballspiller, sier Berntsen.

Over 100 superligakamper

Poulsen har allerede rundet 100 kamper i dansk superliga. Han var tatt ut i U23-landslagstroppen til OL, men knakk kjevebeinet og fikk dessverre ikke deltatt. Poulsen er en spiller med mange aldersbestemte landskamper.

- Nicolai kommer inn og konkurrerer om en plass i tøff konkurranse med mange andre gode spillere. Vi er fornøyd med å ha fått inn Nenass og Nicolai sentralt på midten, sier sportssjefen.

Sarpsborg 08 har også sikret seg opsjon på kjøp.

Annonse fra Eliteserien: