Halvorsen forlenger med Sarpsborg 08

- Både klubben og jeg har hatt et ønske om å forlenge samarbeidet, sier Ole Jørgen Halvorsen.

Annonse:

Ole Jørgen Halvorsen (30) har skrevet under papirene som gjør han til Sarpsborg 08-spiller ut 2020-sesongen. Med det forlenger han sin opprinnelige kontrakt med ytterligere to år.

Mest Lest

- Det var deilig å få dette ut av verden. Forhandlingene gikk knirkefritt. Jeg er selvfølgelig strålende fornøyd med å være en del av det som skjer i Sarpsborg 08 om dagen, sier en fornøyd Halvorsen.

Viktig signering

- Ole Jørgen står for veldig mye av det vi er ute etter. Han har vært strålende etter at han kom tilbake. For oss er dette en langt viktigere signering enn å hente en ny spiller utenfra. Dette gir oss kontinuitet og forutsigbarhet, erkjenner sportssjef Thomas Berntsen.

Etter flere år i andre klubber, vendte Borgen-gutten hjem til Sarpsborg og Sarpsborg 08 før 2017-sesongen.

- Jeg har jo blitt veldig glad i Sarpsborg 08 etter mine tidligere sesonger her, men jeg hadde aldri forestilt meg at vi skulle spille oss i en så god posisjon som vi er nå. Det er jo helt utrolig, sier kantspilleren.

Jager medalje

- Ikke engang da jeg skrev under før sesongen trodde jeg vi skulle gjøre det så bra. At vi har klart å være såpass påskrudd i cup og serie er faktisk ganske rått. Nå får vi bare håpe vi klarer å fullføre et fantastisk 2017 med stil, utdyper Halvorsen og hinter til serieavslutningen og cupfinalen på Ullevaal.

Vi håper han og lagkompisene lykkes. Førstkommende søndag spiller Sarpsborg 08 sesongens siste hjemmekamp. Motstander er Aalesund. Møt opp og støtt spillerne i jakten på edelt metall! Billett kjøper du her! 

23336145_10154781356496441_1221087069_o

Annonse fra Eliteserien: