Amedia SMB er Sarpsborg 08s nyeste samarbeidspartner

Amedia har besluttet å satse mer på salgssenteret Amedia SMB. Etter flere år med høy vekst og stort fokus på produktutvikling vil vi øke med hele ni årsverk, sier daglig leder Knut Hoff Johannessen i Amedia SMB.

Annonse:

- I den forbindelse vil vi også gi noe tilbake til idretten og nå blir vi med som samarbeidspartnere hos Sarpsborg 08, fortsetter han.

Med mange ansatte fra Østfold, og spesielt mange fra Sarpsborg og Fredrikstad er det naturlig for Amedia SMB å være partnere med både Sarpsborg 08 og FFK.

- Vi har hatt stor vekst hvert år og meget gode salgstall å vise til. En satsning på nye produkter innen SMB-markedet har betalt seg. I tillegg ser vi at det er ulike bransjer og forretningsfelt som har fått opp øynene for det å bruke lokalavisen til mer enn stillingsannonser. I de neste årene forventer vi ytterligere vekst og vi har noen hårete mål om man ser litt lengre inn i horisonten, sier Hoff Johannessen.

Amedia SMB er Amedias største salgssenter, og de holder til i lokaler på Lisleby. Totalt vil Amedia SMB på Lisleby runde 60 ansatte i 2021, når nye ansatte er på plass. I tillegg til mer enn 10 frilansere fra ulike deler av landet.

- Vi er stolte av å få Amedia SMB med på laget. Dette er en god avtale for to glimrende aktører på hvert sitt område, sier en fornøyd Morten Riise i Sarpsborg 08.

Amedia SMB samarbeider med alle lokalavisene hos Amedia om å tilby målrettet annonsering på flere plattformer for små og mellomstore kunder. Også Nettavisen er en del av samarbeidet.

- Jeg er trygg på at vi er et godt startsted for unge mennesker. Her er det gode muligheter for å starte en karriere innen salg og medier. Vi sier stolt at vi er Amedias råeste salgsbedrift, men vi er også en salgsbedrift som legger vekt på opplæring og utvikling, forteller salgssjef Thomas Beiermann.

Annonse fra Eliteserien: