ASK Meglerverket inn i nettverket

I nyoppussede og toppmoderne fasiliteter i Torget 5, er ASK Meglerverket klare for å bistå sarpinger i kjøps- og salgsprosessen av boliger.

Annonse:

- Vi er veldig glad for å ha fått til en avtale med Sarpsborg 08. Vi er fremoverlente og har skreddersydd et program til nye og eksisterende spillere som kommer til klubben. Vi bistår medkartlegging av situasjon, rådgiving og tips for at spillerne skal gjøre en god investering og finne seg et fint sted å bo og skal også gi de den beste kundeopplevelsen som er når de skal selge sin bolig, sier Heine Aas i ASK Meglerverket.

ASK Meglerverket har som mål å få maksimalt ut av ethvert kjøp og salg for de som velger å benytte seg av dem.

- Vi liker å si vi er gjennomsyret av kvalitet og kreativitet. Vi er en offensiv gjeng som kjenner Sarpsborg veldig godt. Om det ikke er kjøp eller salg, kan vi bistå med e-takster og rådgivning generelt. Vi er til for de som bor her eller ønsker å flytte hit, sier Aas.

Arne Normann i Sarpsborg 08 er offensiv på samarbeidets vegne.

- Spillerne og våre ansatte vil kunne kobles på når det er snakk om kjøp eller salg av bolig. Det er et helproft opplegg som vi er sikre på at spillere, supportere, ansatte og øvrige sarpinger kommer til å dra stor nytte av, sier Normann.

ASK Meglerverket kommer også til å være synlig i Sarpsborg 08-magasinet i år.

- De er med som en fast partner gjennom sesongen. I Sarpsborg 08-magasinet vår de vist fram hvem de er og hva de kan bistå med, sier Normann.

- Er du Sarpsborg 08-supporter skal vi også sørge for at du får en hyggelig pris. Bare si til oss når du tar kontakt, sier Aas.

Annonse fra Eliteserien: