BDO øker og forlenger

Grete Thunæs i BDO og Patrick Walther Larsen i Sarpsborg 08 er begge fornøyde med den nye samarbeidsavtalen de har skrevet. 

Annonse:

BDO har vært en solid samarbeidspartner i Sarpsborg 08 i mange år. Nå øker bedriften sin avtale med klubben og BDO blir også mer synlig på stadion. 

BDO er et autorisert regnskapsførerselskap og internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. Bare i Østfold har BDO seks kontorer, og kan med det være tett på kundene der de er. Den lokale forankringen og det lokale engasjementet er viktig å vise frem. 

- Vi blir dobbelt så synlige som i fjor, ler Grete Thunæs i BDO, mens hun sammen med Sarpsborg 08s Patrick Walther Larsen poserer foran skiltene på hovedtribunen. 

Med en ny samarbeidsavtale på plass, som strekker seg tre år fremover i tid, satser både Sarpsborg 08 og BDO på at samarbeidet deres skal fortsette å bære frukter. 

- Vi gleder oss til fortsettelsen med Sarpsborg 08. Vi ser på samarbeidet med klubben som viktig og riktig, og vi er opptatt av å være synlige og aktive i lokalmiljøet, sier en sprudlende blid Grete Thunæs. 

Action Now 

Sammen med klubben har BDO allerede gjennomført et bærekraftsprosjekt, som har utdannet bedrifter i klubbens nettverk. 

BDO deltok som faglig bidragsyter og var ansvarlig for gjennomføringen av prosjektet, mens Sarpsborg 08 bidro med møterom, mat og drikke da samlingene ble avholdt. 

Nå er BDOs og Sarpsborg 08s Action Now 2.0 på trappene. 

- Fra 2025 blir norske virksomheter berørt av det nye europeiske regelverket for bærekraftsrapportering. Enten direkte for de store virksomhetene, eller indirekte via kundene til mindre virksomheter. Derfor ønsker vi sammen med Sarpsborg 08 å hjelpe bedrifter med å få bærekraftsrapporteringen i orden, forteller Thunæs. 

Synlige på stadion – synlige i nettverket 

Vi er veldig glade for at BDO med Grete i spissen fortsetter det gode samarbeidet med klubben. BDO er flinke til å jobbe i nettverket, og de er ivrige rundt det som rører seg på Sarpsborg stadion. I tillegg beriker de nettverket vårt med herlige, og ikke minst veldig fine folk. Vi gleder oss til fortsettelsen der BDO skal være synlige både på stadion og i nettverket vårt, avslutter Walther Larsen.

Annonse fra Eliteserien: