Bertel O. Steen ny Gullpartner

Daglig leder Ulf Johannesen og hans team hos Bertel O. Steen i Sarpsborg er stolte av å være Sarpsborg 08s nyeste gullpartner.

- Grunnen til at vi samarbeider med Sarpsborg 08 er enkel. Som resten av byen er vi stolte av klubben, og vi føler på mange måter at vi kan sammenligne oss med Sarpsborg 08. Folkeligheten, åpenheten og den gode stemningen på stadion gjør at hele byen har et eierskap til klubben og til menneskene i den, sier sjefen på Bertel O.Steen.

Annonse:
Gullavtalen mellom Sarpsborg 08 og Bertel O. Steen ble undertegnet tidligere denne uken, og strekker seg gjennom 2021- og 2022-sesongen.

Styrket etter unntaksår

Johannesen forteller om et godt driftsår i 2020, men det er èn ting han er mer stolt av enn at butikken gikk i pluss økonomisk.

- Vi hadde som alle andre et uoversiktelig år i fjor, men vi har jobbet veldig godt gjennom en tøff periode. Driftsmessig ble det et knallgodt år for oss, ikke nødvendigvis fordi vi tjente så mange penger, men fordi vi brukte fjoråret på å bygge lag på en fantastisk god måte. Vi kommer styrket ut etter pandemien, og det er vi veldig stolte av, forteller Johannesen.

Viser seg frem i Sarpsborg 08-magasinet

Som en del av den nye avtalen med Sarpsborg 08, blir Bertel O. Steen, som er forhandler av Mercedes, Peugeot og Kia, én av to hovedpartnere i det nye digitale Sarpsborg 08-magasinet, som kommer ut før hver eneste hjemmekamp i Eliteserien.

- Det å vise oss fram i Sarpsborg 08-magasinet ser vi veldig frem til. For oss er dette en ny måte å vise oss frem på, og det vil bli både en nyttig og en spennende markedsføring for oss. Vi gleder oss til å være med i Sarpsborg 08-magasinet, sier den tidligere stopperkjempen i Hafslund.

Handler om den gode pasningen

Ulf sammenligner driften av en bilbutikk med det å sette sammen et godt fotballag. 

- Det handler om å bygge et lag som fungerer godt sammen. Det handler om å være gode på alt, det handler om detaljer, og det handler sist, men ikke minst om å gi hverandre gode pasninger.

- Nå har Sarpsborg 08 gitt oss en god pasning. Vi har tatt imot ballen og vendt opp, og vi har sendt av gårde en nydelig pasning i bakrom tilbake til Sarpsborg 08. Nå er det opp til klubben å sette 1-0 alene med keeper, avslutter en smilende fornøyd Ulf Johannesen hos Bertel O. Steen.

Annonse fra Eliteserien: