Borregaard skriver ny treårsavtale med Sarpsborg 08

Med historiens største avtale, sikrer Borregaard forutsigbarhet og trygghet for Sarpsborg 08.

- Avtalen er den største både Sarpsborg 08 og Borregaard har inngått. Avtalen viderefører og øker støtten som har vært gitt i foregående treårsperiode. I tillegg omfatter avtalen også finansieringsstøtte til stadionanlegget i tillegg til et samarbeid om markedsføring, sier Per A. Sørlie, som er administrerende direktør i Borregaard.

Daglig leder i Sarpsborg 08, Espen Engebretsen, mener avtalen med byens hjørnesteinsbedrift er svært viktig for klubben.

- Helt avgjørende

- Dette er helt avgjørende for tryggheten i å kunne fortsette å drive Sarpsborg 08 på det nivået klubben er i dag. Det å ha Borregaard, en bedrift som vi kan utvikle oss sammen med, i ryggen, kjennes veldig trygt og godt. Vi setter stor pris på samarbeidet, sier Engebretsen.

Borregaard har over tid omtalt at de ønsker å være en «grunnmursponsor» for Sarpsborg 08 ved å bidra til et solid, langsiktig fundament for å videreutvikle klubben.

- Avtalen innebærer uendret støtte selvom klubben i en periode måtte spille i 1. divisjon. Dette betyr at vi står ved klubben i både med- og motgangstider, sier direktør organisasjon og samfunnskontakt i Borregaard, Dag Arthur Aasbø.

- Dette har vi bevist over tid. Koronasituasjonen er selvsagt krevende for alle. Verken bedrifter eller publikum har fått det fotballproduktet vi alle ønsker oss, men nettopp i en slik krevende periode må vi støtte Sarpsborg 08 slik at vi kan sikre oss fotball- og fellesskapsopplevelser i framtiden, utdyper han.

Viktig stedsattraktivitet

Aasbø legger heller ikke skjul på at klubbens arbeid med å skape engasjement i byen er avgjørende for det videre samarbeidet.

- Når Borregaard går inn i en ny avtaleperiode er det fordi Sarpsborg 08 har levert på viktige mål for oss; å skape positive opplevelser, assosiasjoner og omdømme til både klubb, men ikke minst byen. Stedsattraktivitet er viktig for Sarpsborg og Borregaard. Her bidrar klubben på en god måte. At Sarpsborg 08 i tillegg er en veldreven klubb, gjør det enkelt å knytte vårt navn til klubben, sier Aasbø.

- Vi har også stor interesse for Sarpsborg 08 blant våre ansatte og vår samarbeidsavtale med klubben er også et ansattgode. Med vår størrelse er vi også et viktig marked for klubben med hensyn til publikum og støttespillere, avslutter Aasbø.

Annonse fra Eliteserien: