Dahles Auto er med videre!

Dahles Auto har signert en utvidet sølvavtale for de kommende to årene.

Annonse:

- Det er viktig for oss å være med i den positive trenden som er i Sarpsborg. Det er viktig for byen å ha et lag i Eliteserien. Det er med å skape gode opplevelser for publikum og bedriftene rundt. Det er en fin samlingsplass og vi er gjerne med på alt som arrangeres i regi av Sarpsborg 08. Det snakkes om lenge etterpå og dras nytte av på tvers av bedriftene, sier daglig leder Magnus Ingebrigtsen. 

- Vi er opptatt av å være synlige både i topp og bredde. Det er et samfunnsansvar hos oss, sier han videre.

Ingebrigtsen kan for øvrig fortelle om strålende tider hos Dahles. Det er favorittene Volkswagen ID.4, Audi Q4 og Audi e-tron det går mest av. 

- Vi har levert to år på rad med rekordresultater og har aldri solgt så mye biler. Vi har 700 biler i bestilling. Det går mot el-bil for alle etter hvert. Det er morsomt å se sarpingene kjøre mer og mer el. Utfordringa er å få det levert ut, men der er vi på og gjør alt vi kan for kunden, sier Ingebrigtsen, som kan røpe at det skjer mye i varebilsegmentet.

- ID Cargo er på vei og lanseres 9. mars. Vi gleder oss til en aldri så liten verdenspremiere der. I tillegg kommer bilen i personbil, så det blir bra, sier han.

Annonse fra Eliteserien: