DNB-avtalen er i mål!

Torsdag formiddag skrev representanter fra DNB og Sarpsborg 08 under på en avtale som forlenger samarbeidet mellom partene ut 2023-sesongen.

Annonse:

- Dette er en avtale vi har jobbet med over lang tid, og det er en avtale vi er veldig stolte av, forteller Sarpsborg 08s markedssjef Thomas Andersen.

Markedsansvarlig i DNB, Milena Mesfin, er også fornøyd med den nye avtalen:

- Vi har et godt samarbeid med Sarpsborg 08, og vi er opptatt av mange av de samme verdiene. Vi har en avtale som er felles for Sarpsborg 08 som klubb, slik at vi bidrar til både herre - og damelaget. Vi ønsker å bidra til at damelaget får samme fordeler som herrelaget. Det er fortsatt store økonomiske forskjeller mellom kvinner og menn. Det ser vi også innenfor sponsorvirksomheten, så det er det kapitalgapet vi ønsker å bidra til å tette, forklarer hun.

- Bærekraft er vi også veldig opptatt av - bærekraft på stadion. Og så er det kundefordeler. Det skal være positivt for kundene våre at vi er sponsorer i Sarpsborg 08. Via rabatterte billetter, aktiviteter og opplevelser på stadion vil de merke det, forklarer Mesfin.

- I den nye avtalen utfordrer vi klubben på en del punkter, og noe av det som er herlig med Sarpsborg 08 er at de tar alle utfordringer på strak arm, sier hun.

Sterk prestasjon med ti sesonger på rad i Eliteserien

Øystein Undrum er banksjef i DNB Sarpsborg, og han setter stor pris på samarbeidet med Sarpsborg 08.

- Det er ikke gitt at man får ha en Eliteserieklubb i egen by, og det sier seg selv at Sarpsborg 08 har gjort det aller meste riktig siden det siste opprykket. Ellers hadde man ikke vært der man er i dag, fastslår Undrum.

Assisterende banksjef i DNB Sarpsborg, Anders Prestegaard Mathisen, gleder seg til jubileumssesong:

- For DNB er det dobbelt jubileum i 2022. Det er både det tiende året vi er med som samarbeidspartner, og det tiende året i Eliteserien. Så nå håper vi at det blir en jubelsesong på banen også, sier Prestegaard Mathisen.

En stor avtale i Sarpsborg 08-målestokk

Markedssjefen forteller at selv om man aldri deler økonomiske detaljer i samarbeidsavtaler som blir inngått med klubben, så kan han røpe at dette en av de største avtalene i klubbens historie.

- Det er som sagt en avtale vi er veldig stolte av, ikke minst fordi det er en av de største avtalene klubben har inngått. DNB er en stor nasjonal aktør, og at de velger å gå såpass hardt inn i klubben, er et klapp på skuldra til Sarpsborg 08. Det viser at vi er en attraktiv klubb for bedrifter som vil vise frem merkevaren sin, sier Andersen.

Annonse fra Eliteserien: