Eidsberg Sparebank med millionavtale

Den lokale banken hever sitt engasjement betydelig i Sarpsborg 08.

Annonse:

- Dette har blitt et dynamisk samarbeid vi gjerne vil utvikle videre. Eidsberg Sparebank har vært i Sarpsborg i 12 år. Vi har hatt et tett samarbeid med Sarpsborg 08 over flere år. Nå er det veldig gøy å kunne gi noe ekstra tilbake, sier administrerende banksjef Morten Christoffersen til sarpsborg08.no.

Sammenfallende filosofi

Avtalen mellom Sarpsborg 08 og Eidsberg Sparebank strekker seg over ett år. Banken har vært partner av Sarpsborg 08 over flere år. Nå økes engasjementet betydelig, med intensjon om en lenger avtale på sikt.

KAKEFEIRING: Thomas Andersen og Morten Christoffersen feiret avtalen med kake. (Foto: Alexander Klaussen)
KAKEFEIRING: Thomas Andersen og Morten Christoffersen feiret avtalen med kake. (Foto: Alexander Klaussen)

- Sarpsborg 08 har en ganske sammenfallende filosofi med oss som en lokal sparebank. Vi er opptatt av å ha en sunn og god drift. Sarpsborg 08 har vist at de er gode på det som har med økonomi å gjøre. Klubben har økonomisk suksess, de har utvilsomt sportslig suksess og man har publikumssuksess i forhold til at det er en voldsom stor interesse for klubben - spesielt i Sarpsborg - men også i store deler av Østfold. Det kommer mange fra flere kanter av fylket for å se kampene, sier Christoffersen.

- Vi ønsker å bidra til at Sarpsborg 08 kan videreutvikle sin virksomhet ytterligere, utdyper han.

Evalueringsmøte ble til storavtale

Det var for en ukes tid siden partene ble enig om en ny avtale. Det skjedde under et evalueringsmøte for 2018-sesongen. 

- Jeg ble sendt på gangen. Da jeg kom inn igjen, forelå det et konkret tilbud fra Eidsberg Sparebank-ledelsen i platinastørrelsen. Det var noen spesielle minutter, sier Sarpsborg 08s markedssjef Thomas Andersen.

- Dette er en stor dag for oss. Eidsberg Sparebank har gått en vei som er veldig lik vår, der de har bygd stein på stein og slått seg opp gradvis.

Thomas Andersen ønsker å skryte av den nye platinapartneren.

- Eidsberg Sparebank viser stor forståelse for at fundamentet i Sarpsborg 08 er basert på et spleiselag der det skal være plass til små og store aktører. For at vi skal vokse videre som klubb, er det viktig, sier Andersen.

Annonse fra Eliteserien: