Flexi øker avtalen i krevende tid

De er allerede platinapartner med Sarpsborg 08, men Flexi Regnskap velger likevel å vise sin lojalitet ved å øke avtalen ytterligere inneværende sesong.

- Vi tror på klubben og ønsker en framtid her. Vi vil vise at vi er lojale. Vi ønsker at Sarpsborg 08 lykkes på alle områder. Vi vil vise at vi står bak Sarpsborg 08 og støtter dem, sier daglig leder Gry Eriksen, som også økte og skrev en ny langsiktig avtale i perioden da Sarpsborg 08 lå på nedrykksplass i fjor.

- Det er også et samarbeid og et nettverk som vi nyter godt av. Spesielt i disse tider, så sitter vi med samarbeidspartnere vi kan snakke med, sier Michael Isnes fra Flexi.

Reklame over spillertunnelen

Som du så av TV-bildene fra Bodø/Glimt-kampen, har Flexi Regnskap tatt plass midt på taket over spillertunnelen ut på Stadion - flankert av Metacons skilter.

Flexi - det skal være regnskap med smil.
Flexi - det skal være regnskap med smil.

- At Flexi går inn med mer støtte i den perioden vi nå er inne i, er ikke annet enn veldig beundringsverdig. Flexi Regnskap har blitt en partner vi virkelig kjenner på å ha i ryggen. De har vokst seg større og større hos oss og er nå av partnerne som er inne med mest. Vi er kjempetakknemlig for det, sier markedssjef Thomas Andersen.

Har flyttet til Festiviteten i sentrum

Nytt fra Flexi Regnskap er det også at daglig leder Gry Eriksen har tatt med seg sine ansatte og flyttet fra Borgenhaugen til flunkende nye lokaler i Festiviteten i sentrum. 

- Vi har vokst fra lokalene vi hadde. Vi er 18 ansatte og ønsker stadig nye medarbeidere. Vi ønsker flere og søker stadig. Vi er stolt over å være på plass i byens flotteste bygg. Her kan vi legge til rette for videre vekst, sier Eriksen.

- Festiviteten og Sarpsborg 08 er begge store kjennemerker i byen, så det er veldig hyggelig å få lokaler der. Vi skal fortsatt være veldig engasjerte og serviceminded. Det skal være regnskap med et smil, avslutter Michael Isnes.

Annonse fra Eliteserien: