Flexi ønsker god jul i nye lokaler og ny Sarpsborg 08-avtale

Flexi har vært en lojal samarbeidspartner av Sarpsborg 08 i flere år. Før 2021-sesongen forlenger og øker de avtalen med Sarpsborg 08 - igjen.

- Flexi hadde i utgangspunktet to år igjen, men har økt avtalen og signert for de tre kommende sesongene. For oss er dette en betydelig avtale som gir et veldig godt signal. At en så stor og viktig partner både øker og signerer for flere år setter vi stor pris på, sier Morten Riise som er salgssjef bedrift i Sarpsborg 08.

I den nye avtalen vil Flexi i tillegg til synlighet på shorts og strømper nå sikret seg hele taket over spillertunnellen på hovedtribunen. 

Lojale

- For oss handler det omå vise at vi er lojale. Vi vil støtte og setter ekstra pris på å gjøre det i perioder det er litt tøft. Vi håper dette kan gi en god signaleffekt. Tomme tribuner i 2020 stopper oss ikke fra å støtte inn mot 2021. Vi har troa på Sarpsborg 08, sier daglig leder Gry Eriksen.

Som med klubben, har Flexi vokst seg og bygd sten for sten. Nylig flyttet de inn på Festiviteten i sentrum.

Stortrives i Festiviteten

- Vi er veldig fornøyd. Vi kom i dialog om å være her gjennom nettverket til Sarpsborg 08. Vi er sammen med Festiviteten og Frigaard i etasjen over. Det er et helt annet bygg å jobbe i og et helt annet bygg å ta i mot kunder i. I stedet for å være i et standardbygg, har vi valgt vår egen vri. Vi føler det er mange hakk opp, sier Eriksen.

- Vi har etter hvert fått litt større kunder. Det er helt klart mer behagelig å ta de i mot her. Alle synes det er flott her, utdyper hun.

Flexi er platinapartner av Sarpsborg 08. Vi takker for tilliten.

Annonse fra Eliteserien: