Flexi står fjellstøtt bak Sarpsborg 08

De økte avtalen i 2019, de økte i 2020 og de øker i 2023. Flexi og Sarpsborg 08s gode samarbeid videreføres.

- Flexi har signert en ny, treårig platinapartneravtale med oss. Vi setter stor pris på samarbeidet vi har med Gry, Michael og gjengen på Flexi. Et innovativt, folkelig og veldig flott regnskapsbyrå som vi har vært heldig å få samarbeide med over flere år, sier Morten Riise i Sarpsborg 08.

Benytter nettverket

Den nye avtalen mellom partene gjør Flexi til en av klubbens største samarbeidspartnere.

- Vi liker det meste Sarpsborg 08 står for. Vi har vært med helt siden 2012 og fått ett stadig tettere og bedre samarbeid. Vi utvikler oss i takt og merker nettverket Sarpsborg 08 kan tilby oss både på kunde- og leverandørsiden er veldig positivt for oss. Vi får mye igjen ved å være med og det er hovedårsaken til at vi nå øker og forlenger avtalen vår, sier Michael Isnes i Flexi. 

Flexi vil som tidligere sesonger fortsatt pryde baksiden av shortsen på Sarpsborg 08-drakta. 

- Det er en synlighet vi er veldig fornøyd med, sier Gry Eriksen.

Dyrker opplevelsene

Flexi er av bedriftene som er gode på å utnytte samarbeidet og B2B-nettverket til Sarpsborg 08.

- Vi har hatt veldig mange fine opplevelser sammen. Det skal vi fortsette å ha. Vi gleder oss stort til seriespillet drar i gang og ser fram mot flere deilige Stadion-opplevelser sier Michael.

- Vi gleder oss til det videre samarbeidet og håper på mange fine øyeblikk videre med Flexi. De bidrar på mange måter og er viktige for nettverket vårt, skryter Morten Riise.

Annonse fra Eliteserien: