Formue på drakta

Formuesforvaltning har skiftet navn til Formue, men de skifter ikke ut Sarpsborg 08.

Annonse:

- Vi er stolte av å synes på draktene, og vi er stolte av at Sarpsborg 08 legger så godt til rette for satsing på damefotball, sier Sveinung F. Andersen i Formue.

Tredje året på damedrakta

Siden 2020 har Formue prydet brystepartiet på Sarpsborg 08s damedrakter, og det gjør de også gjennom 2022-sesongen.

- I fotballverden som i finansverden sliter vi med å få med oss nok jenter. Derfor er det viktig for oss å være synlige nettopp her, og derfor er vi stolte av å være draktsponsor hos Sarpsborg 08s damelag, sier han videre.

Katrine Odenmarck hos Formue forteller at de er opptatt av å gi like muligheter til begge kjønn når det kommer til å utnytte sitt potensial.

- Det er viktig at jenter har tro på seg selv og at de tør å satse like mye som gutter, uansett hva som er målet eller drømmen. Via «Kvinner i finans» skal vi bidra til å øke andelen kvinner i ledende posisjoner i finansnæringen i Norge. Ingenting hadde vært bedre enn om vi også fikk flere jenter til å spille fotball, sier hun.

Ønsker å vise seg fram på flere måter

Sveinung F. Andersen som har fulgt Sarpsborg 08 på nært hold i lang tid forteller at Formue også ønsker å vise seg frem på flere måter rundt Sarpsborg 08s kamper senere i sesongen.

Morten Riise som er salgssjef bedrift i Sarpsborg 08 er glad for at Formue fortsetter sitt samarbeid med Sarpsborg 08.

- Formue viser at de er en seriøs og god samarbeidspartner når de for tredje året på rad styrer sin støtte til klubben inn mot damelaget. Vi er stolte over å ha en så stor og solid partner med på laget, skryter Riise.

Annonse fra Eliteserien: