Formuesforvaltning satser på damene

De søker kunnskapsrike damer i et mannsdominert yrke. Gjennom Sarpsborg 08 håper Formuesforvaltning å åpne nye dører.

- Vi synes det er veldig hyggelig å støtte Sarpsborg 08 og spesielt dame- og jentesatsingen. Fotball er en breddeidrett som bidrar til felleskap og mye idrettsglede. Vi ønsker å bidra med både penger, tid og kompetanse. Vår bransje er mannsdominert, og det ønsker vi å gjøre noe med. Gjennom Sarpsborg 08 og damelaget spesielt, kan vi nå bredt ut og gjøre en innsats for å få finans til å bli en karrierevei for enda flere damer, sier Ola Gjessing, som er daglig leder i Formuesforvaltning.

3500 jenter spiller i Østfold

Formuesforvaltning er Norges største uavhengige rådgivnings- og forvaltningsselskap med rundt 90 milliarder kroner under rådgivning for forvaltning.  Selskapet satser på lokal tilstedeværelse og har 17 kontorer i Norge, inkludert regionkontor i Moss og kontor på Grålum. Nylig forlenget Formuesforvaltning sponsoratet mot Sarpsborg 08 som er særlig øremerket mot satsingen på damer. 3500 kvinner og jenter er aktive i Østfold fotballkrets.

Formuesforvaltning er på drakta på damedraktene.
Formuesforvaltning er på drakta på damedraktene.

- Før fjorårssesongen valgte Formuesforvaltning å profilere seg gjennom damelaget. De har vært en del av nettverket vårt i flere år, men øker nå satsingen. Vi håper dette skal bli en fin reise framover, sier Morten Riise, som er salgssjef bedrift i Sarpsborg 08. 

På årets spillerdrakter hos damelaget har Formuesforvaltning tatt plass på drakta - et sterkt signal som sendes fra Formuesforvaltning. 

- Vi ønsker å rekruttere flere dyktige jenter og vise at økt mangfold er et tydelig satsingsområde for oss  Tidligere har vi vært til stede og møtt folk. Ved å komme på drakta til jentene øker vi synligheten og kan være på flere arenaer, sier Sveinung F. Andersen fra Formuesforvaltning.

- 2020 har vært et veldig spesielt år. Derfor synes vi det er nyttig og fint å forlenge avtalen og vi gleder oss til å få enda mer ut av den i 2021, utdyper han.

Ønsker jenter

- Vi ser på det som et langsiktig reise og mener det er rett vei for oss, sier Gjessing.

Formuesforvaltning har i flere år hatt et traineeprogram for ambisiøse unge rett etter videregående. Dette er et årsprogram der dyktige unge jenter og gutter får prøve seg innenfor ulike avdelinger i selskapet. Dette er en fin måte å vekke interessen for en fremtidig karrierevei innen finans.

- Vi ser dette som en fin måte å motivere talenter som vil noe, sier Andersen.

Annonse fra Eliteserien: