Fosby forlenger: - Vi vil ta vårt ansvar i lokalsamfunnet

Fosby AS har skrevet en ny ettårsavtale med Sarpsborg 08.

- Det er viktig for oss å være synlig i vår egen by. Folk skal vite at vi tar et ansvar i lokalsamfunnet vårt. Vi har mange ivrige på Fosby med masse engasjement for Sarpsborg 08. De lokale klubbene står høyt, sier konsernsjef Jon Elvenes.

Eier Jon A. Fosby istemmer:

- Vi er opptatt av byen vi tilhører. Vi er en sarpebedrift og kommer alltid til å være det, sier han.

Godt samarbeid

Fosby har vært en trofast samarbeidspartner av Sarpsborg 08 gjennom flere år. Bedriften, som holder til i Klokkergårdveien, er for mange synonymt med kran og stillas. Konsernsjef Elvenes er likevel påpasselig med å påpeke at firmaet er mer enn som så.

- Sett bort fra å bygge selve bygget, leverer Fosby tjenester fra A til Å. Vi river, utfører grunnarbeider, vann og avløp. Vi står også for planering og støping av betongplater, i tillegg til opparbeidelse av uteområder i etterkant. Vi gjør egentlig alt utenom å bygge, sier Elvenes. 

Bærekraftsbevisste

Fosby er en av bedriftene som har vært med i Sarpsborg 08s Action Now-kampanje. Elvenes er tydelig på at nettopp bærekraft er viktig for Fosby.

- Vi er opptatt av det. Vi kommer til å ta det inn i strategiplanen vår og jobbe videre med det. Et av målene våre er likestilling, så vi har pushet Sarpsborg 08 litt på kvinnefotballen. Det synes vi er bra.

Elvenes er for øvrig ganske ny i Fosby. Han startet i jobben som konsernsjef 1. november i fjor.

- Grunnen til at jeg søkte, var at jeg så Fosbys stillaser i Fredrikstad sentrum. Inntrykket jeg fikk, var at det var kvalitet og orden. Jeg så at bilene var rene og bulkfrie. Jeg tenkte at dette firmaet måtte ha noe bra i bunn, og det har det virkelig, sier han.

Elvenes har i hele sitt yrkesaktive liv jobben innen luftfart. 

- Min forrige jobb gikk også på en del på utleie. Det er et av beina vi i Fosby har. Jeg tror jeg har noe å tilby der, sier han. 

Vi takker for tilliten og gleder oss til et fortsatt godt samarbeid med Fosby.

Annonse fra Eliteserien: