Framsport blir en del av 08-familien

Sarpsborg 08 og Framsport er enige om en avtale som gjør butikken på Iseveien til sølvpartner i Sarpsborg 08.

Annonse:

- Vi er veldig glade for å få Framsport med på laget. Det er alltid ekstra gøy når en lokal aktør slår seg opp og i tillegg ser nytten av å være en del av nettverket vårt, sier Arne Normann.

Sondre Olstad og gjengen hans i Framsport på Iseveien senter har på kort tid blitt en betydelig aktør innenfor fritidssegmentet. 

- Det synes vi er veldig stas. Det har vært en reise som har gått veldig fort. Her på senteret har vi gått gradene og fått større og større lokaler. Nettbutikken er i full fres, så her er det bare å henge med i svingene, sier gründer og daglig leder Sondre Olstad.

Saken fortsetter etter videoen:

80 prosent nettsalg

Rikke Widlund er en av dem som er med i teamet på Iseveien senter. Faktisk utgjør nettsalg hele 80 prosent av salget til Framsport, men i nye lokaler på Iseveien senter kan sarpingen ta seg turen innom for et rått utvalg av både turklær og sko.

- Vi har turklær, mens vi har en hel Hoka-vegg med Norges råeste utvalg. Kundegruppa vår er fra 12-80 år. Det er vanskelig å ikke finne noe du liker her, sier Widlund.

- Hoka har blitt en veldig stor merkevare som har holdt seg sterk veldig lenge. Det har utviklet seg til å få mange forskjellige modeller med både terreng- og løpesko. Hoka er egentlig løpesko, men vi selger mer til jobb og fritid, sier hun videre.

Viktig med godt skotøy

I 2024-sesongen skal spillerne bruke Hoka-sko både til fritid og på trening. Rett skotøy er nemlig essensielt i toppidretten.

- Vi er supportere som alle andre og syns klubben har noe veldig spennende på gang. Vi ville være med på dette, så er det stas at spillerne på trening, til og fra kamper skal ha på seg Hoka-sko. Vi håper og tror spillerne skal løpe enda raskere og tåle enda mer med riktig skotøy på beina.

Nysgjerrig på Hoka-sko og Framsports øvrige produkter? Besøk butikken på Iseveien senter eller ta deg en tur innom framsport.no.

Annonse fra Eliteserien: