Handelsbanken tar samfunnsansvar gjennom Sarpsborg 08-samarbeidet

Med litt ekstra fokus på damelaget og gatelaget, har Handelsbanken valgt å forlenge sin avtale med Sarpsborg 08.

Annonse:

- Vi er opptatt av å støtte lokalt. Det er veldig viktig for byen å ha et eliteserielag. Det skal være verdt å bo i Sarpsborg by. Det er det store bildet, mens vi øremerker noen midler til damelaget. Vi er for mer likestilling på flere fronter. I tillegg har vi bidratt til Gatelaget. Det går på å gi alle muligheter til å komme seg ut av sumpa, sier Trond Grothe i Handelsbanken.

Og nettopp Gatelaget har vært en viktig faktor som også har gjort inntrykk på gjengen i Handelsbanken.

- Vi ser de postive verdiene det har gitt de som er med rundt Gatelaget. Hvis bare én av spillerne kan få en vending i livet, et lyspunkt eller et holdepunkt, så er det gjort noe veldig bra. Historiene vi har sett fra klubben gjør sterke inntrykk. Det er ting det ikke går an å sette en verdi på, sier banksjef Tormod Sørum.

Katrine Nylund i Sarpsborg 08 setter stor pris på forlengelsen av avtalen.

- Handelsbanken er en solid aktør i lokalsamfunnet vårt. At de også øremerker midler til to av våre lag synes vi bare er fint. Det er en bank med gode verdier som vi er stolte over å assosiere oss med, sier Nylund.

Sørum forteller også at det er en spent gjeng i banklokalene som ser fram mot seriestart.

- Vi har en gjeng ansatte som er lidenskapelig opptatt av Sarpsborg 08. Vi snakker mye om klubben og gleder oss stort til seriestart, sier han.

Annonse fra Eliteserien: